Відома українська актриса, гумористка та зірка розважального проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко, окрім своєї творчої діяльності, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram.

Вікторія Булітко показала, з яким бойовим настроєм прощається зі злощасним 2023 роком, який запам'ятався українському народу війною, нескінченними обстрілами та втратами, та зустріла новий 2024 рік.

Вікторія Булітко, кадр із вступу "Дизель Шоу"
Вікторія Булітко, кадр із вступу "Дизель Шоу"

Артистка вкотре дала зрозуміти, як сильно ненавидить росію та все, що з нею пов'язано. На опублікованому відеоролику вона із великим задоволенням витерла ноги об триколор країни-терористки та заявила, що тільки так треба вступати у новий рік.

"У новий рік з чистим взуттям 👟👟" - написала Вікторія Булітко.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Шанувальники у відповідь тонко зауважили, що після російського прапора взуття стане ще бруднішим і теж висловили свою ненависть до ворога.

Коментарі - instagram.com/bulitka/
Коментарі - instagram.com/bulitka/

Деякі навіть помріяли про те, щоб у 2023 році на місці прапора виявилося обличчя путіна, а Булітко, напевно, була б щаслива повторити свій ритуал. І звісно ж, фанати не забули привітати гумористку зі святом.

Коментарі - instagram.com/bulitka/
Коментарі - instagram.com/bulitka/

Нагадаємо, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" відшукала покійну Марину Поплавську: " Ти з нами допомагаєш".

Раніше ми повідомляли, що Євген Сморигін з "Дизель шоу" зізнався, що зрадниця Марченка його кума: "Ближче немає".