Відомий танцюрист Влад Яма із сім'єю ще на початку повномасштабної війни виїхав за кордон і досі там перебуває.

Це призвело до масованого хейту в мережі на його адресу, адже багато хто вважає, що за таких обставин він має бути в Україні. Його досі ніхто не готовий вибачати. І ніхто не хоче, щоб він повертався і продовжував заробляти на українцях гроші. Як виявилося, відьма Марія Тиха в ефірі радіо "побачила", що найближчим часом Влад спробує якось "врегулювати ситуацію". та залагодити скандал навколо своєї особистості.

Влад Яма. Фото Instagram
Влад Яма. Фото Instagram

Можливо, це буде якась публічна акція чи перерахування коштів на підтримку армії.

"Через те, що на нього вилився такий масштабний хейт, він намагатиметься врегулювати це питання. Карта "Смерті" - це війна, "Двійка пентаклів" - Це врегулювання. Можливо, буде якийсь збір чи він щось передаватиме. Це відбуватиметься публічно”, - зазначає вона.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Влад Яма. Фото Instagram
Влад Яма. Фото Instagram

Однак повернення на батьківщину поки що "не видно". Влад, схоже, планує й надалі "відсиджуватися" за кордоном, за що його й надалі дорікатимуть у соцмережах.

Нагадаємо, "вистачить веселитися, їдь в Авдіївку": зірці "Х-Фактора" Кензову нагадали, що відбувається в Україні, поки він не бачить "

Як повідомляв "Знай.uа", "зі мною всі норми": боєць "ТРО Майамі Влад Яма" розлютив українців у день страшної трагедії

Знай.uа писав, ведучий жорстко "пройшовся" по Потапу, Владу Ямі та зіркам за кордоном: "Та пішов ти на***"