Команда серіалу "Дивні дива" офіційно оголосили про початок зйомок нового сезону, який стане для нього фінальним.

Роботу над виробництво серіалу почали на початку 2024 року, про, що й повідомили на офіційній сторінці Netflixua в Інстаграм.

""Код червоний. Виробництво "Дивних див" 5 офіційно розпочато!" йшлося в повідомленні

Допис з новиною про старт зйомок супроводжувався милим фото, на якому зібралися творці серіалу та частина акторського складу, серед яких і головні герої.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Відомо, що 5 сезон стане останнім для "Дивних справ", в якому глядачів чекає неочікувані повороти сюжетів.

Кадр із серіалу "Дуже дивні справи"
Кадр із серіалу "Дуже дивні справи"

На екранах популярний серіал з'явився в 2016 році і за короткий час встиг здобути чимало прихильників в різних куточках світу. Сюжет розгортається в вигаданому містечку Гоукінс на початку 1980 років. Герої стрічки звичайні школярі, віком від 12 років, які опиняються у вирі надприродних подій. З кожним сезоном, герої серіалу дорослішали, а глядачі робили ц разом з ними.

Кадр з трейлера "Дуже дивні справи-4", скріншот: YouTube
Кадр з трейлера "Дуже дивні справи-4", скріншот: YouTube

Зйомки фінального сезону мали стартувати ще у 2023 році, але через страйки американських сценаристів цей процес затягнувся на невизначений час.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, буремні 90-ті, старенька "Побєда" та пригоди в Берліні: коли фільм по мотивах повісті Кузьми Скрябіна з'явиться на екранах

Раніше портал Знай інформував, "Дивні дива" отримає неочікуваний спін-офф: Netflix порадував фанатів Stranger Things

Також наш портал повідомляв, 5 сезон "Дивних див" буде на рівні "Месників" та "Зоряних воїн" за масштабом: "Ми не можемо..."