Відомий український музикант Сергій Бабкін з початку війни в Україні разом із дружиною Сніжаною та трьома дітьми – синами Артуром, Єлисеєм та дочкою Веселіною – змушені були бігти та шукати притулок за кордоном.

Нині вся сім'я проживає у Німеччині. Хоча саме зараз усі вони перебувають у США, про що свідчать свіжі опубліковані кадри у Stories.

Сергій Бабкін, фото: Instagram
Сергій Бабкін, фото: Instagram

На його думку, його нинішня діяльність за кордоном, у тому числі численні благодійні концерти, дають конкретні позитивні результати.

Хоча Сергій Бабкін і не часто демонструє свою родину у соцмережах, нещодавно артист опублікував несподіване сімейне фото. На знімку його дружина Сніжана та всі троє дітей позують на оглядовому майданчику одного з хмарочосів Нью-Йорка під час спільної подорожі.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

На фото добре видно, як виросли та змінилися діти артиста. Зокрема, старший син Артур кардинально змінив свій підлітковий стиль та зачіску.

Сергій Бабкін, скріншот: Instagram Stories
Сергій Бабкін, скріншот: Instagram Stories

Зараз у Бабкіна концертний тур США. Тож вони і там. Раніше Бабкін також приїжджав сюди зі своєю групою, проте знову зіткнувся з критикою та докорами у соціальних мережах за таке рішення.

Сергій Бабкін, скріншот: Instagram Stories
Сергій Бабкін, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Злата Огневич потрапила в халепу на відпочинку: "Соромно від своєї неуважності"

Як повідомляв "Знай.uа", Могилевська могла виховувати двох удочерених малюків разом із коханим чоловіком, але його відвела інша

Знай.uа писав, "карта см*рті та двійка пентаклів": відьма Марія Тиха "побачила", чи повернеться Влад Яма в Україну