2023 року остаточно закріпив за 27-річним американським актором Джейкобом Елорді статус нової зірки Голлівуду.

Після його незабутньої ролі в драмі "Солтберн", вийшла нова стрічка за участю Елорді - музична біографія "Прісцілла" про життя Елвіса Преслі. Хоча не варто забувати, що в цьому фільмі приємно здивував і Баррі Кеоган. Про це повідомляє Entertainment.

Джейкоб Елорді, фото: Instagram
Джейкоб Елорді, фото: Instagram

І ось нещодавно стало відомо про черговий гучний акторський проект за участю перспективного Джейкоба – він виконає головну роль легендарного Франкенштейна в однойменному фільмі культового режисера Гільєрмо дель Торо, триразового лауреата премії "Оскар".

За інформацією від Netflix, зйомки стрічки "Франкенштейн" розпочнуться вже цього року. Сюжет розповідатиме про вченого Віктора Франкенштейна, який під час експерименту створює жахливу монструозну істоту.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Самого Віктора Франкенштейна зіграє Оскар Айзек, якого всі можуть знати за "Дюне", "Місячного лицаря", "Ex Machina" і так далі.

Джейкоб Елорді, фото: Instagram
Джейкоб Елорді, фото: Instagram

Також задіяні Крістоф Вальц, Мія Гот та інші відомі актори. Монстром міг бути Ендрю Гарфілд ("Людина-павук"), але через події в Голлівуді нічого не вийшло. Щоб Елорді набув жахливого вигляду Франкенштейна, знадобиться багато макіяжу! Проте вже зараз можна заявити, що це ідеальний вибір актора на таку роль, дивлячись на його зовнішність та фактуру особи.

Нагадаємо, шанувальників серіалу "Дуже дивні справи" приголомшили новиною про фінальний сезон

Як повідомляв "Знай.uа", Аватар, Містер і Місіс Сміт та ще 3 найочікуваніші прем'єри: популярні серіали, які вийдуть вже цієї зими

Знай.uа писав, прийшла допомога, звідки не чекали:лисий з Brazzers виступив на підтримку України