Твердження Fox News, а саме телеведучого Джессі Уоттерса, про співпрацю Тейлор Свіфт з Пентагоном виглядали досить дивно.

Навіть спікера оборонного відомства США змушена була їх спростовувати. Про це повідомляє Politico. Ведучий тоді заявив, що близько чотирьох років тому Міноборони США хотіли перетворити нині неймовірно популярну співачку на свого агента.

"Це правильно. Підрозділ Пентагону з психологічних операцій запропонував НАТО перетворити Тейлор Свіфт на інструмент для боротьби з дезінформацією в інтернеті”, - сказав він.

Тейлор Свіфт, кадр із виступу
Тейлор Свіфт, кадр із виступу

Спікер Пентагону звернулася до провідного словами найпопулярнішої пісні Тейлор Свіфт Shake It Off.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Щодо цієї теорії змови, то ми збираємося викинути її з голови", - зазначила вона.

Тейлор Свіфт ніяк не причетна до пропагандистських операцій Пентагону чи НАТО. Вона залишається поза політикою та займається виключно мистецтвом.

Тейлор Свіфт, кадр із виступу
Тейлор Свіфт, кадр із виступу

Спікер Пентагону, отримавши можливість, звернулася до Конгресу, обігравши прізвище Тейлор Свіфт, щоб ті у найкоротший термін затвердили додатковий бюджетний запит адміністрації Байдена. Представники артистки навіть не відповідали на прохання залишити свій коментар про те, що сталося.

Нагадаємо, Тейлор Свіфт відмовила королю Чарльзу III і він залишився без неї у важливий день: "Сім'я зіткнулася з катастрофами"

Як повідомляв "Знай.uа", Тейлор Свіфт скоро вийде заміж? Тревіс Келсі отримав благословення від батька співачки

Знай.ua писав, Мадонна впала в кому - її виявила невідома жінка: "Лікарі..."