Останній тиждень активно обговорюється скандал із родиною Гринкевичів та художницею Сонею Морозюк. З'ясувалося, що дівчина далеко не така святоша, яку із себе видає, а до її нареченого Романа Гринкевича вона зустрічалася із впливим чоловіком із політики, який не тільки повінстю її забезпечував, а й ще й допоміг просунути її ім'я у медіа.

Такий інсайд повідомив український блогер Богдан Беспалов.

Він зачитав коротеньке повідомлення від підписника із близького оточення Соні.

Соня Морознюк / фото: скриншот Instagram
Соня Морознюк / фото: скриншот Instagram

"За ней стоят серьйозные люди. До Гринкевича с ней гулял брат замминистра економики...(блогер поки що не може озвучити прізвище). Знаю потому что знакомы лично и есть фото, если нужно. Чувак её обеспечивал, будучи на 15 лет старше. Именно он познакомил её с девочкой, которая сделала ей Youtube-канал и пиарила по всем звёздам. Они сейчас с ней дружат. Потом получив медийность, Соня разлюбила спонсора и ушла в свободное плаванье, после чего и встретилась с более обеспеченным Гринкевичем", - зачитує Беспалов.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Соня Морознюк / фото: скриншот Instagram
Соня Морознюк / фото: скриншот Instagram

Блогер зазначає про те, що схоже на те, що художниця вміє шукати великі гроші та статки.

Беспалов вважає, що дівчина не зможе більше відбілити своє ім'я після такого гучного скандалу, тож єдине що їй залишається, це і далі знахолити собі заможних спонсорів.

Він також нагадав про те, що Гринкевич подарував їй прикрасу Карт'є за 97 тис $.

Прикраса Соні Морозюк. Фото Богдан Беспалов
Прикраса Соні Морозюк. Фото Богдан Беспалов

В той час, як військові сидять у окопах і не мають можливості бути разом із своїми близькими, Соня живе на "широку ногу" і насололджується життям.

Нагадаємо, любить пілотки та відпочинок в окупованому Криму: скандальні подробиці про артистку, яка знущалася над жителями Скадовська

Раніше ми писали про те, що українці з нетерпінням чекають на новий ситком: Стас Баклан знову повернеться на екрани в ролі "папика"

Також, хто така художниця Соня Морозюк: "Мільйони доларів оборони були вкладені в дівчину"