Ексдружина українського футболіста-зрадника Анатолія Тимощука Надія Навроцька спростувала чутки, що її колишній чоловік залишив російський клуб "Зеніт" та РФ в цілому.

За її словами, це лише чутки. Тимощук продовжує вільно їздити на відпочинок та подорожувати світом. Його ніхто в РФ не тримає, але він і сам не поїде звідти назавжди. Свого будинку він втратив. Про це повідомляє NV.

Анатолій Тимощук. Фото: Youtube
Анатолій Тимощук. Фото: Youtube

"По-перше, куди йому виїхати? В Європу? Але тут є закони і вже не можна буде жити так, як звик Тимощук, і так, як йому хочеться. Включно з моментом, коли йому доведеться платити аліменти дітям. А в Росії можна сховатись, не платити. По-друге, навіщо йому їхати? Йому там платять величезну зарплатню за незрозумілу працю. Чому багато платять? Питання логічне", - заявляє вона.

Крім того, Тимощук живе там із старшою його дружиною та її дорослими дітьми. Сина дружини, якому понад 20 років, Анатолій відмазує від служби в армії. Бо розуміє, що росіяни, вирушаючи до України, довго не живуть. Надія заявляє, що окупанти знали, як впливати на українців у РФ.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Анатолій Тимощук. Фото: Youtube
Анатолій Тимощук. Фото: Youtube

"Кого взяти за я*ца, кого заманити грошима. Це КДБістські старі методи... Тимощуку показали, як добре йому буде у Санкт-Петербурзі. Підклали йому там якусь шл**ку, яка почала його тримати за яйця, впливати і капати на його мізки”, - зазначає вона.

Нагадаємо, блогерзапідозрив, що Потап хоче повернутися на російську сцену: "Виходили з клубу..."

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Чудового віку" Мір'єм Узерлі стала "Машею" без ведмедя на радість окупантам

Знай.ua писав, син путініста Івана "Гойди" Охлобистина пішов воювати проти українців