В українських ЗМІ з'явилося шокуюче та доволі неприємне відео з учасником відомого луганського панк-гурту "Тиф".

На кадрах – бас-гітарист цього колективу Роман Кравчук, який промовляє перед камерою у формі російського військовослужбовця.

Музикант Тиф, скріншот: Twitter
Музикант Тиф, скріншот: Twitter

Цей музикант ще до 2014 року виїхав із окупованого Луганська і демонстрував наче патріотичну проукраїнську позицію. Однак тепер він несподівано опинився у лавах армії країни-агресора, про що свідчить відео 2022 року.

Достеменно невідомо, чи зараз живий Кравчук. Можливо, він вже "зустрівся" із Кобзоном. Але цей факт викликав гнів та розчарування у його колишніх шанувальниках. Адже музикант, якого вони цінували, раптом прийняв бік ворога.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Водночас, деякі припускають, що насправді Кравчук не виїжджав з окупованого РФ Луганська. І його просто силою змусили надіти форму та зняти пропагандистське відео під час повномасштабного вторгнення.

Під час повномасштабної війни ми переконалися, що не всі українські популярні особи готові розпрощатися з грошима окупантів. Ані Лорак, Таїсія Повалій, Анатолій Тимощук, Регіна Тодоренко та багато інших зрадили Батьківщину.

Нагадаємо, Максима Галкіна оштрафували на 1 млн, а Данилку заборонили в'їзд: що трапилося

Як повідомляв "Знай.uа", блогер запідозрив, що Потап хоче повернутися на російську сцену: "Виходили з клубу. ."

Знай.ua писав, син путініста Івана "Гойди" Охлобистина пішов воювати проти українців