Танцюрист Євген Кот розкрив наміри Влада Ями повернутися в Україну: "Не "відстрілює" зовсім..."

Влад Яма. Фото Instagram
Влад Яма. Фото Instagram

Влад Яма - відомий український танцюрист, який прославився не лише блискучою кар'єрою, а й участю в телевізійних шоу. Однак з початком повномасштабного вторгнення зірка разом з родиною покинув Україну та осів в США. =Чимало українців критикують танцюриста через його малодушність та ставлять під сумнів його законний виїзд за кордон. Ба більше історії Ями викликають неоднозначні думки. Але, як виявилося, хореограф вже планує своє повернення додому. Про це розповів колега влади Ями - Євген Кот. За словами Євгена Кота, його колега хоче повернутися в Київ, коли закінчиться війна. І більш того, він вірить, що зможе жити довоєнним життям з бонусами та привілеями зірки.

Уряд вніс зміни до мобілізації: хто отримає "залізну" бронь

Мобілізація, скріншот: Youtube
Мобілізація, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Кабмін змінив порядок бронювання військовозобов'язаних працівників підприємств оборонно-промислового комплексу під час дії воєнного стану. Новими правилами хочуть посилити потенціал оборонно-промислового комплексу України. Відповідно до ухваленого рішення, військовозобов’язані працівники підприємств, установ та організацій, визначених Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості критично важливими у сфері оборонно-промислового комплексу, бронюються:

  • незалежно від військового звання, віку та військово-облікової спеціальності;
  • без обмежень щодо кількості військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню.

Пенсіонерам зробили перерахунок: хто буде отримувати більше на 2680 гривень

Пенсіонери / фото
Пенсіонери / фото

З 1 січня пройшла індексація пенсій. Пов’язана вона з підвищенням мінімальної пенсії та заробітної плати. У січні найбільша надбавка до пенсії становила 2680 гривень. Така сума додалась до максимальної в Україні пенсії: вона виросла з 20930 гривень до 23610 гривень. Перерахунок буде проходити у декілька етапів, адже ще підвищиться прожитковий мінімум та мінімальна заробітна плата. Окрім того, ще буде і традиційна індексація пенсій українців. Мінімальна пенсія також зазнала змін і зросла з 2093 гривень до 2361 гривні. Окрім цього збільшилась доплата за стаж – 1 додатковий рік коштуватиме 1% від прожиткового мінімуму.

Ухилянтам наказали сидіти вдома: "Не маєш права жити повним життям"

СБУ розрили схему ухилянтів. Фото СБУ
СБУ розрили схему ухилянтів. Фото СБУ

Заява Віталія Кіма про можливе запровадження обмежень для тих, хто ухиляється, викликали неоднозначну реакцію в суспільстві. В ефірі телеканалу він наголосив, що тим, хто ігнорує свої прямі обов'язки на службі, краще залишатися вдома. Глава ОВА підкреслив, що те, що ухилянтів "ловлять" ТЦК є цілком нормальною практикою. "Якщо ти ухиляєшся, то, будь ласка, ти не маєш права жити повним життям і кайфувати. Якщо ти ухиляєшся – сиди вдома. Бувають різні обставини – ти боїшся чи не хочеш принципово чи будь-які інші обставини – ти повинен мати обмеження, тому що ти не виконуєш те, що виконують інші”, – заявляє Кім.

Київстар піднімає ціни: які нові тарифи чекають на абонентів вже з 16 січня

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

З 16 січня 2024 року абоненти "Київстар" відчують зміни у вартості міжнародного роумінгу. Незважаючи на збереження послуги "Роумінг як вдома" у 27 країнах Європи, підвищення тарифів з боку міжнародних партнерів позначиться на ціні сервісів. Нові тарифи для абонентів включають вихідні дзвінки на номери України та країни перебування, вартість яких становить 50 грн/хв. Та сама ціна діятиме і для вхідних дзвінків. Відправка SMS обійдеться в 8 грн за повідомлення, а інтернет коштуватиме 6 грн за кожні 50 КБ.