Українська актриса Катерина Тишкевич зізналася, що кілька років страждала на нестерпні головні болі, які значно погіршилися на тлі повномасштабної війни в Україні.

Знаменитість приймала антидепресанти та інші препарати, але вони мали лише тимчасовий ефект. Останнім часом стан Катерини погіршувався настільки, що за порадою свого психотерапевта вона вирішила лягти до психіатричної лікарні.

Катерина Тишкевич, скрін: Instagram
Катерина Тишкевич, скрін: Instagram

Там їй призначили нового антидепресанта, реакцію на який мали можливість спостерігати лікарі. Як зізнається сама актриса, вона була готова на все, щоб хоч якось полегшити свій стан, адже останніми роками витримувала постійний біль.

"Я була в такому стані виснаження, що хотіла якомога швидше великі дози, хоч щось зробити, тому що я вже не могла терпіти. Я приїхала туди у дуже поганому стані”, - розповідає Катерина.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Катерина Тишкевич, скріншот: Instagram
Катерина Тишкевич, скріншот: Instagram

Після тижнів лікування в лікарні їй вдалося дещо стабілізувати стан, хоча остаточно позбутися проблем не вдалося.

Вийшовши з психіатричної лікарні, актриса вирушила до Одеси на реабілітацію. Однак там на неї чекало нове випробування - через ускладнення розвинувся сепсис, і Катерина потрапила в реанімацію, а згодом - у кому, де перебувала більше тижня.

Нагадаємо, АніЛорак з бійцями ЗСУ викликала фурор серед росіян: "Танки не купує, але..."

Як повідомляв "Знай.uа", Могилевська відреагувала на "хейт" у свій бік через удочеріння малюків: "Завжди знайдуться ті..."

Знай.uа писав, Миша Крупін зізнався, що його син хоче потрапити до армії, але не до ЗСУ