Популярна у соціальних мережах український астрологічний експерт Яна Тимощук зробила новий прогноз на події в Україні на 2024 рік, згідно з нумерологією. За словами Яни, ми маємо цикл повернення у 2017 рік. Можна подивитися ті події, які відбувалися в той період, і зрозуміти, що на нас чекає цього року, бо зараз іде повернення кармічних циклів.

Як розповіла Тимощук, Україна проходитиме цей рік під планетою-покровителем Раху – це демон, голова. З погляду ведичної астрології, в Україні Раху знаходиться у першому домі народу, особистості, змін, концентрації на собі.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Яни Тимощук, який вже доступний у мережі YouTube.

Яна Тимощук, скріншот: YouTube
Яна Тимощук, скріншот: YouTube

Що відбувається у період Раху?

У людей спадає пелина з очей, вони знімають рожеві окуляри... Минулий 2023 був роком Юпітера, тому дуже багато було грошей і достатку як у людей, як і в нумерологічному коді країни. Люди чекали, коли це все станеться, тому що Юпітер - найдобріша планета.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

2024 року все це піде на спад. Буде таке собі очікування – реальність. Люди зрозуміють, що в якихось питаннях помилялися і почнуть виходити із цього стану, перестануть котролювати ситуацію. Також люди почнуть шукати себе та свою автентичність.

2024 року в Україні з'явиться ще більше езотериків, астрологів, екстрасенсів, бо ця тема у Раху процвітає.

Варто зазначити, що зараз Раху в Рибах транзитом проходить Україною, а це говорить про хаос. Тобто цього року у нашій країні відбуватиметься хаос, у тому числі в головах людей, удома, на вулиці. Люди не зможуть сконцентруватись.

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Які події відбуватимуться у 2024 році?

По-перше, це пауза у воєнних діях. Буде певне перемир'я. Тобто масованих ракетних атак не передбачається.

По-друге, будуть атаки хакерів. Війна перейде у цифру – може лягти банківська система, мобільні оператори, комп'ютерні віруси. Важливо не піти в рабство, бо будуть серйозні обмеження. Наприклад, люди не зможуть зняти певну суму, а зможуть зняти те, що їм дозволять.

Українці, собор, фото: Знай.ua
Українці, собор, фото: Знай.ua

По-третє, є загроза владі. Можуть відбуватися вбивства, знищення влади.

За нумерологією ще можу сказати, що у нас йде 4 аркани, а це "Імператор". Все, що стосуватиметься контролю, влади, дисципліни, стабільності, безпеки... Якщо говорити про архітіп країни, то людині хочеться це все отримати. Тому можуть бути зміни у країні.

Також у 2024 році будуть жінки з чоловічою енергією при владі. Це буде цікава тенденція не лише в Україні, а й у всьому світі.

Коли закінчиться війна?

Коли Україна зайде до нумерологічного коду 6, а це буде у 2026 році (аркан "Закохані"), вона отримає насолоду, партнерство, кохання... Багато людей зможуть зустрітися і побачити один одного. Вже можуть бути відкриті кордони або вільними стануть перельоти.

Нагадаємо, січень магнітних тривог: коли бурі найсильніше вдарять по самопочуттю.

Раніше повідомлялося, успішні ривки, важливі операції та продовження війни: астролог попередила українців про непрості часи.

Також, самотність буде з ними надовго: 3 знаки Зодіаку, які дратують найбільше - Скорпіона тут немає.