Для всіх наших дорогих читачів, для яких старовинні прикмети та традиції не є порожніми словами, є дуже цікава інформація. Існують такі жіночі імена, власниць яких неможливо наврочити, тому що вони знаходяться під захистом справжнього янгола-охоронця.

Про це в деталях розповів відомий український енергетичний практик та мольфар Максим Гордєєв.

За словами Гордєєва, власниці таких імен – Оксана, Катерина, Ольга та Наталя знаходяться під потужним захистом.

Мольфар підкреслив, що такі жінки мають вроджену інтуїцію, а ангел-охоронець охороняє їх від негативу. У цих іменах закладено сильний магічний код, який зможе подолати жоден негатив.

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати
Показати ще

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube
Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

Гордєєв зазначив, що такими іменами називали видатних людей, які змінювали історію. За його словами, єдине, що може зруйнувати захисний прошарок людини з таким ім'ям – саме власник цього імені.

Також варто розповісти, що наші предки вірили, що хіба що сіль здатна оберігати житло від проникнення злих духів чи відьом. Тому вони обсипали нею поріг, щоб перешкодити прокляттям увійти до будинку.

І сьогодні існує чимало ритуалів з використанням солі для очищення будинку або позбавлення людини від псування. Наприклад, щоб позбутися негативної енергетики в будинку, радять на спадний місяць ретельно помити підлогу та стіни розчином солі у воді. При цьому відкрити всі двері та вікна, щоб випустити все погане.

Нагадаємо, успішні ривки, важливі операції та продовження війни: астролог попередила українців.

Раніше повідомлялося, "Мене всього трясло і кидало в холод": воїн ЗСУ згадав, як пив каву з Тіною Кароль, поки на нього чекала кохана.

Також, як "очиститися" від невдач за допомогою кухонної солі: народні прикмети пояснюють.