Фітнес-тренер Марина Боржемська часто отримує питання про своє особисте життя, зокрема, чому вона досі собі нікого не знайшла після розлучення з Узєлковим.

Її нова публікація в соціальній мережі Instagram допомогла нарешті розставити всі крапки над "i". На її думку, в суспільстві існує помилка, ніби жінці обов'язково треба мати чоловіка поряд, щоб не почуватися самотньою.

Марина Боржемська, фото з Instagram
Марина Боржемська, фото з Instagram

Вона категорично проти цього стереотипу та проти того, щоб називати партнера "другою половинкою".

"Ми не половинки. Ми цілі розумні та добрі особистості. Нам не потрібна інша "половинка", щоб почуватися повноцінною людиною. Лише коли нам чудово наодинці із собою, коли нам не сумно проводити час із самим собою”, - заявляє вона.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Тренер зазначає, що стосунки не повинні заважати хобі, друзям, роботі чи дітям із попередніх шлюбів. Головне – знайти людину саме на все життя, а не на день.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

Щодо власного серця Марина приховує інформацію, чи воно зайняте, адже їй важливо знайти справжнього чоловіка, з яким вона та її діти проживуть довге щасливе майбутнє.

Нагадаємо, В'ячеслав Узєлков знайшов собі нову дружину після скандалу з Боржемською та невдачі перед 24 лютого: "Нарешті"

Як повідомляв "Знай.uа", "не буду з людиною, яка зрадила...": Соня Морозюк розірвала заручини із сином Гринкевича

Знай.uа писав, Могилевська відреагувала на "хейт" у свій бік через удочеріння малюків: "Завжди знайдуться ті..."