Популярний український гурт ТНМК, який зараз перебуває в європейському турі і збирає гроші для спецпідрозділів ГУР та сімей, що постраждали від війни, опинився в дуже неприємному становищі у словенському місті Любляна.

Посіпаки російських пропагандистів буквально зірвали виступ українських музикантів. Заклад, де мав відбутися концерт, в останній момент відмовив у наданні свого майданчика.

Про це написав директор групи ТНМК Святослав Румежак у мережі Instagram.

Публікація ТНМК, скріншот: Instagram
Публікація ТНМК, скріншот: Instagram

Він зазначив, що спочатку власник клубу все погодив, але на етапі фінальних погоджень почав дивно поводитися.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

"Те звинувачував нас, що райдери якісь не такі, інформацію якусь не направили. Потім став ставити умови та ображати, що ми не професіонали. У день концерту він зателефонував і повідомив, що його не буде, бо ми — „неонацисти“. Дізналися згодом, що у Любляні активно діють російські пропагандисти. Вони бойкотують усі українські мітинги, роблять усе можливе, щоби українські івенти скасовувалися. Ці люди зателефонували власнику клубу, сказали, що ми – "нацисти", ведемо агресивну пропаганду та хейтспічі", – розповів Святослав Румежак.

Концерт ТНМК, скріншот: YouTube
Концерт ТНМК, скріншот: YouTube

Незважаючи на всі запевнення, що під час концерту музиканти утримаються від некоректних висловлювань, обіцяли виконати всі умови, власник клубу не змінив свого рішення.

Зрештою концерт відбувся, але в іншому закладі, який оперативно допоміг знайти українську діаспору в Любляні.

Нагадаємо, "Взяв за шию, він смикався...": на вечірці Могилевської Фагот із ТНМК побив путініста Сергія Звєрєва.

Раніше повідомлялося, Хлівнюк звернувся до чоловіків: "Не чекайте, поки прийдуть до вас у спортзал".

Також, репера Yarmakа пограбували в поїзді.