Відомий український співак, лідер музичного гурту "ТНМК" Фагот, він же Олег Михайлюта, який нещодавно випустив реп-інструкцію для дітей, як поводитися під час тривоги, розповів про бійку з російським стилістом Сергієм Звєрєвим.

Конфлікт стався на новорічній вечірці в Україні, яку влаштовувала Наталія Могилевська.

Про це Олег Михайлюта розповів в інтерв'ю для YouTube-проекту "Наодинці".

Фагот, скріншот: YouTube
Фагот, скріншот: YouTube

Тоді Фагот вирішив згадати шоумену образливі слова на адресу Фоззі і зайшов до нього в гримерку, щоб пояснити, що Звєрєв був не правий. Конфлікт переріс у бійку.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Була вечірка у Могилевської, ми нормально розслабилися, Новий рік все ж таки. А тут виходить Звєрєв на сцену... А я пам'ятаю, що він у якомусь шоу, де взяли наш кліп, у своїй манері щось до Фоззі причепився. Після того, як він закінчив виступ, я спокійно пройшов охорону і заходжу в гримерку, він нахилився, щоб змивати пудру, а я його взяв за шию і тримав, він смикався, а я йому розповідав, що треба поводитися нормально. Потім я бився вже з його директором», — розповів Фагот.

У бійку втрутилася охорона, після чого російський шоумен все ж таки вибачився.

Сергій Звєрєв, фото з відкритих джерел
Сергій Звєрєв, фото з відкритих джерел

Також варто розповісти нашим читачам, що Сергій Звєрєв часто приїжджав до України, одягав вишиванку та присягався у коханні. 2014 року після Революції Гідності навіть поклав квіти на Алеї Небесної сотні. Проте він підтримав повномасштабне вторгнення в Україну та окупацію нашої країни.

Нагадаємо, Валерій Харчишин вказав місце для продажу артистів: "Співай, сиди і не пий".

Раніше повідомлялося, шпигунський камбек: новий серіал "Містер та місіс Сміт" вже готується підірвати екрани.

Також, Ані Лорак з бійцями ЗСУ викликала фурор серед росіян: "Танки не купує, але...". a>