Популярний актор Кіт Гарінгтон, який здобув найбільшу популярність завдяки головній ролі у серіалі "Гра престолів" зізнався, що під зйомок він страждав на психічні захворювання та алкоголізм.

Про це повідомляє The Times.

Кіт зізнався, що зйомки давались йому досить важко, адже він не був тим персонажем, якого грав, і актор алкоголем намагався впоратися зі своїми проблеами, однак це не тільки не допомогло, а й погіршило стан актора та призвело до алкоголізму.

Джон Сноу: скрін з відео
Джон Сноу: скрін з відео

"Люди ставилися до мене як до персонажа, який був героєм і добряком. Але в житті особисто я такого не відчував. Я думаю, що це призвело до певного роду психологічного шраму. Я багато пив. Я проходив через залежність і все, що вона тягне за собою, і приховування, і всяке. Це була абсолютна протилежність персонажу, якого я грав, який не міг говорити неправду", - поділився зірка.

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Водночас Кіт Гарінгтон додав, що його шанувальники були розчаровані, бо думали, що він дуже схожий на персонажа. яка грає.

"Розчарування видно на їхніх обличчях, щойно ти починаєш говорити", - зазначив Джон Сноу.

Джон Сноу
Джон Сноу

Кіт описав свій емоційний зрив після завершення зйомок у "Грі престолів", назвавши переломним момент, коли він зіграв у п'єсі Сема Шепарда "Справжній Захід" у Вест-Енді, переломним моментом.

"Цей персонаж і я дуже переплелися в ту мить. Я насправді не знав, хто я. Постійно пити, граючи алкоголіка. Це було найгірше. Саме під час цієї п’єси я ніби зневірився, розповів людям навколо, що відбувається, і нарешті взявся до дій", - додав артист.

Герінґтон зізнався, що пізніше лікарі діагностували в нього СДУГ (синдром дефіциту уваги з гіперактивністю).

Нагадаємо, портал Знай інформував, українська зірка Голлівуду: як 14-річна Софія Санчес стала обличчям Барбі та підкорила людські серця

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Геральт повертається: розробники "The Witcher 4" зізналися, чого чекати фанатам серії

Також, наш портал інформував, зіткнення з ненажерливими мутантами та планета на якій панує пекло: з'явилися перші кадри серіалу Fallout