На другий рік війни деякі українці досі не можуть зрозуміти роль російської мови та контенту в житті нашої країни та продовжують навіть не усвідомлюючи, фінансувати ворога.

Поки наші мужні герої мерзнуть та ризикують життям у окопах, деякі особи дозволяють собі похизуватися своїм відпочинком, танцюючи при цьому під пісні прихильниці кривавої політик путіна - Любові Успенської.

Любителька танцювати під пісні Успєнської. Фото Telegram
Любителька танцювати під пісні Успєнської. Фото Telegram

Відео вмить розлетілося мережею та викликало неабияке обурення в українців, особливо у тих, чиї рідні були поранені чи загинули на фронті.

Коли дівчина, яка вочевидь дуже любить вколоти в себе побільше ботоксу та філлерів, дізналась про свою таку собі "популярність", вона не тільки не вибачилась, а й наговорила багато гидоти тим користувачам мережі, які засудили її поведінку.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка
Показати ще

Любителька танцювати під пісні Успєнської. Фото Telegram
Любителька танцювати під пісні Успєнської. Фото Telegram

З'ясувалось, що "героїня" ролику до 2014 року жила в Донецьку, і її дуже бісило, що поки її місто обстрілюють, усі навколо живуть звичним життям та веселяться.

"Вам робити н*хуй, ви своїм життям не займаєтесь, і ви думаєте що всі навколо - п*дараси. Це не так. Це дзвіночок, займіться своїм життям та вам ніколи буде задаватися питанням, хто які пісні слухає. Ви кого із себе уявили. "Сінк ебаут іт" трошки про це", - відповіла брюнетка хейтерам.

Схоже, що навіть після того, як росія вкрала її дитинство і юність, вона так нічого і не зрозуміла.

Нагадаємо, що російська блогерка, яка спонсорує війну, приїхала відпочивати у Буковель

Раніше ми повідомляли, що росіяни риють підвали за 3 години, а повістки отримують біля туалету: Юрій Великий із "Квартал 95" показав життя "за поребриком".

Також, росіянин засунув щура в штани, бо не хотів розлучатися