У ці зимові дні мало хто з українців може похвалитися піднесеним настроєм. Проте український мольфар Овен Стефан озвучив новий прогноз. За його словами, вже під кінець квітня українцям варто очікувати на відмінні новини. Навесні для України відчиниться вікно можливостей.

Про це мольфар Овен Стефан розповів під час одного із недавніх ефірів у мережі YouTube.

За його словами, минулого року було використано кілька можливостей. Однак цього року вдалося відчинити вікно можливостей. І воно відкривається 1 березня та закривається 1 липня.

Українці / фото: відкриті джерела
Українці / фото: відкриті джерела

"У цьому коридорі є ще один коридор. Коридор у коридорі – з 4 квітня до 5 травня. Це збігається з великим постом. Наприкінці квітня можна очікувати на прекрасні новини", — сказав мольфар.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Крім того, за словами Овена Стефана, є ще одна дата, і вона вписується у ці два коридори – це 24 квітня.

"Я сподіваюся, що ми ці коридори мимо не пройдемо, нам допоможуть найвищі сили, нам допоможуть наші помічники, наші союзники – насамперед зброєю, і наші військові", — резюмував мольфар.

Також варто розповісти про ще один прогноз, але тільки вже астролога з Білорусі Тетяни Калініної.

Українці взимку, фото Знай.ua
Українці взимку, фото Знай.ua

За її прогнозами, 11 березня 2026 року Юпітер візуально зупиняється перед ретроградністю, і він має дати закінчення відкритим конфліктам із кровопролиттями.

"І ось після березня 26-го року має настати світ", — впевнена вона.

Астролог зазначила, що 11 березня відбудеться якась подія, військова чи політична, яка "переключить" війну.

Нагадаємо, успішні ривки, важливі операції та продовження війни: астролог попередила українців про непрості часи.

Раніше повідомлялося, "Мене всього трясло і кидало в холод": воїн ЗСУ згадав, як пив каву з Тіною Кароль, поки на нього чекала кохана.

Також, як "очиститися" від невдач за допомогою кухонної солі: народні прикмети пояснюють.