Астрологіня Яна Тимощук попереджає: починаючи з січня, включається могутня енергія Плутона, і це несе з собою потенційні руйнування, які торкнуться не лише України, а й Росії, а також усього світу.

За її словами місцевому українському виданню, майбутні події можуть виявитися у вигляді катаклізмів, підземних рухів, вулканічних вивержень, повеней та потопів. Хоча в Україні ці явища будуть менш вираженими, країна зіткнеться з кліматичними викликами.

Зміни клімату, фото: gettyimages
Зміни клімату, фото: gettyimages

Тимощук також передбачає можливі масовані ракетні атаки та вказує на певні дати, які, на її думку, будуть особливо небезпечними. Зокрема, 3, 4, 5, 20-28 лютого будуть днями, коли загроза буде найвищою.

Згідно з розкладом її карт, з 15 лютого по 15 березня намічається енергетичне піднесення з боку ворога, покликаного припинити активність України в країнах-партнерах. Вона стверджує, що росія має намір зірвати плани України, відповівши на її зусилля силовими діями.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

наслідки ракетного удару по Одесі 29 грудня 2023
наслідки ракетного удару по Одесі 29 грудня 2023

Яна також вказує на плани Росії зруйнувати інфраструктуру України, хоча це не буде настільки масовим, як у минулому. Вона виділила 24 лютого 2024 року як сакральну дату, аркан "Вежа", передвістя руйнування системи, цінностей і структур.

"Хлопки"  у Білгороді. Фото: скриншот Telegram
"Хлопки" у Білгороді. Фото: скриншот Telegram

Ці події, на думку астролога, можуть бути асоційовані з політичними змінами, соціальними потрясіннями та впливом на народ. Однак, карти вказують на те, що в Росії теж будуть так звані "бавовни", але за ними піде помста.

Астрологіня застерігає про можливі провокації, наголошуючи на складності ситуації та необхідності пильності в наступні місяці.

Також наш портал повідомляв, золоті гори, звершення на роботі та нові люди: кому зірки приготували шалений успіх у першому півріччі нового року

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що "Може забрати життя багатьох": екстрасенс пояснила, чи готова росія до використання ядерної зброї

Вам буде цікаво дізнатися, що у росіян слідом за яйцями в супермаркетах пропадає курка