Після повномасштабного вторгнення музиканти першого складу гурту Quest Pistols - Антон Савлєпов, Констянтин Боровський та Микита Горюк знову об'єдналися. Ба, більше артисти заспівали хіти солов'їною.

Це сталося після того, як їх продюсер зрадник Юрій Бардаш втік з України. Але після цього про гурт мало, що чути. про те, де зараз перебувають музиканти та чим займаються, розповів "Телеграф".

Quest Pistols, фото з вільних джерел
Quest Pistols, фото з вільних джерел

Після відродження, гурт відправився в тур за кордон, звідки назад до України так і не повернулися. Найчастіше прихильники зустрічають Антона Савлєпова в Парижі. З цього можна зробити висновок, що артист там і живе. Два інших солісти, ймовірно живуть в Німеччині та Туреччині.

Чим займаються артисти

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Концерти в музикантів нечасто - 2-3 рази на місяць, які не проходять з ажіотажем. Проте артисти все ж "вляпалися" в скандал з "хорошими русскими". Влітку 2023 року вони виступили на закритій вечірці дня народження одного підприємця, де серед гостей були як українці, так і росіяни. Після цього, музиканти дуже рідко щось публікують в соціальних мережах.

Quest Pistols, скріншот: Youtube
Quest Pistols, скріншот: Youtube

Найактивнішим виявився Антон Савлєпов. Чоловік організував збори на підтримку ЗСУ, але невідомо чи вдалося назбирати потрібну суму. А брат соліста знаходиться в полоні окупантів.

Інші учасники анонсували лише нові пісні.

Антон Савлєпов. Фото Instagram
Антон Савлєпов. Фото Instagram

Антон Савлєпов був одружений з російською акторкою Ольгою Горбачовою, яка нещодавно дала скандальне інтерв'ю. Там жінка заявила, що причиною розлучення стали різні погляди на криваву війну.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, скандальні закупки Гринкевича: у Соні Морозюк знайшли "дивне" майно

Раніше портал Знай інформував, Катю Нікітіну з "Жіночого кварталу" перекосило, українці завмерли: "Коли у Кривбас?"

Також наш портал повідомляв, Сергій Бабкін зізнався у поїданні мухоморів для посилення пам'яті: "Продовжую занурення"