Відомий український співак Сергій Бабкін, який нещодавно позував на одній із висоток Нью-Йорка, несподівано розповів про свій досвід поїдання грибів. У його випадку, як зізнався співак, це був так званий мікродозинг.

Сергій Бабкін на своїй сторінці в Instagram опублікував відеозвернення до фанів, поділившись досвідом вживання грибів для того, щоб "оздоровити тіло, нервову систему, і мозок, а також позитивно вплинути на стан свідомості".

Публікація Сергія Бабкіна, скрін: Instagram
Публікація Сергія Бабкіна, скрін: Instagram

"Я продовжую занурення у світ грибів та корисних рослин і хочу поділитися з Вами своїм досвідом та спостереженнями. Кілька місяців тому я почав поєднувати мікродозинг мухомора і прийом ожини. У тандемі вони допомагають оздоровити і тіло, і нервову систему, і мозок, а також позитивно впливають на стан свідомості. У червоному мухоморі є така речовина – мусцимол. Воно регулює збудження та гальмування нервової системи, допомагає заспокоїтися, знизити рівень тривоги та призупинити потік думок. А ожина посилює дію мухомору. Цей гриб запускає нейрогенез, зміцнює та відновлює пошкоджену структуру нейронів, покращує передачу нервових сигналів та імпульсів”, - розповів музикант.

Сергій Бабкін, фото: Instagram
Сергій Бабкін, фото: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Сергій Бабкін додав, що вже пройшов два курси по чотири місяці з невеликою перервою між ними:

"Якщо у вас активна розумова діяльність - це хороший помічник. Їжачок покращує пам'ять, посилює концентрацію та допомагає обробляти великі обсяги інформації. Його слід вживати постійно, як харчову добавку. У відповідь на коментарі скептиків хочу сказати, що ожина не відноситься до отруйних грибів. Він не має ніякої психотропної дії і не містить токсинів. Тому й він не має жодних протипоказань. Що стосується мікродозингу червоного мухомора, то слід приймати його протягом декількох місяців, а далі вирішувати, відштовхуючись від самопочуття та власних спостережень. Особисто я пройшов 2 курси по 4 місяці, з невеликою перервою між ними. Можу сказати, що мені дуже допомагає це і у творчості, і у повсякденному житті”, – повідомив він.

Нагадаємо, криваві рублі ближче за рідних: режисером шоу дружини Пєскова, в якому вкрали пісню Соловій, виявився українець.

Раніше повідомлялося,Сергій Бабкін оголився, виїхавши з Німеччини, але не в Україну: дітей забрав разом із собою.

Також, Сергій Бабкін з 5nizza відлетить на Балі співати пісні російською, щоб заробити грошей: "Топить за один народ".< /span>