Український ведучий Анатолій Анатоліч та танцівник Назар Грабар на підкасті у Аліни Шаманської вирішили порушити одну з найгостріших тем – стосунки з дамами, які, м'яко кажучи, тримають вухо гостро на банківських рахунках чоловіків.

В результаті ми отримали порцію несподіваних одкровень, де Анатолій поділився своїм філософським поглядом на любов до грошей, а Назар "вставив свої п'ять копійок" про емоції та почуття. Розкажемо, як це було.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Анатолію було поставлено питання про статеві стосунки за гроші, і його відповідь вразила своєю несподіваною відвертістю:

"Не бачу нічого проти. В мене така позиція. Кажуть, що дівчата там ексортниці, а я думаю, що дівчина може закохатися в чоловіка за гроші, бо жінка закохується у безпеку, у те, що вона почувається комфортно, у те, що вона може собі все дозволити. У це можна закохатися".

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Зима буде без світла: тривожний прогноз ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах
Показати ще

Таким чином, на думку Анатоліча, закохатися в людину за її матеріальні можливості це цілком природне явище.

Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Він також додав, що не розуміє, чому таких дівчат "хейтять". Мовляв, кожен вирішує, як йому жити. Головне, щоб цей вибір не став приводом для піару серед молоді. Мабуть, кожен має свої цінності.

Однак, незважаючи на відкритість Анатолія Анатоліча, український танцівник Назар Грабар, який брав участь у розмові, заявив про своє обурення щодо статевих відносин за гроші. Він висловив переконання, що у близьких відносинах важливі емоції та відчуття, коли інша людина бажає тебе, а не матеріальних вигод.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що блогер показав "піструна" кума Лободи Анатоліча: "Дружина може пишатися"

Вам буде цікаво дізнатися, пмайже легендарний Анатолій Анатолич поділився своїм жахом війни: "Сім людей не пережили це катування"

Також ми писали, покинув Україну заради пропагандистських каналів: відомий український ведучий втік у росію за "кривавими рублями"