Відомий український шоумен та телеведучий Андрій Бєдняков розповів історію свого знайомства із дружиною Анастасією Короткою. Їх долі поєднав КВК.

Про це вони розповіли в в інтерв'ю журналістці Раміні Есхакзай.

Андрій сподобався Коротків своїм характером. Вона зазначає, що їй сподобалось його мужінсть та зухвальство.

Родина Андрія Бєднякова. Фото Instagram
Родина Андрія Бєднякова. Фото Instagram

Тоді телеведучий мав довге волосся, яке також дуже привернуло увагу Насті.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Він був такий сильний, впевнений, зухвалий, симпатичний був, з волоссям довгим, волохатий такий був", - додає артистка.

Настя зізналась, що вперше побачила Андрія на телефоні у сусідки, яз якою тоді жила. Хлопець в той час дуже смішно пародіював відомих політиків.

"Я тоді вже в КВК була, впевнена в собі. Дивлюся і думаю, який випендрьожник, але ж такий симпатичний. Потім через деякий він вже також виступав у КВК", - ділиться Настя.

Родина Андрія Бєднякова. Фото Instagram
Родина Андрія Бєднякова. Фото Instagram

Андрій розповідає, що коли тільки прийшов грати у команді, Коротка вже була відомою у Маріуполі.

"Про них писали у газетах. Ними тоді займався Сівоха, царство небесне йому. Вони вже були тоді справжніми зірками. У нас був спільний захід і він з хлопцями пішов подивитися на Настіну репетицію і вона мені сподобалась", - ділиться шоумен.

Відому зіркову пару зблизили спільні репетиції. Бєднякову в той час відбив Настю у височенного баскетболіста на ім'я Олексій.

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков тонко посміявся над Потапом: бізнес-класом у Миколаєві.

Раніше ми повідомляли, що Андрія Бєдняков висловився на рахунок хитрих українців під час війни:" М*даками можуть бути".

Також стало відомо, що сім'я Андрія Бєднякова повернулася в Україну: "Тусували по борщу". Ведучий вперше потримав свого маленького сина на руках.