Коли звичайні смертні святкують свій день народження будинку з тортом та жартами друзів, Наталія Холоденко вирішила, що їй потрібний трохи інший стиль. Вона вирушила до Монако, до елітного готелю, щоб відзначити свої 41 рік цікавим заходом.

Наталія вирішила не обмежуватися стандартними варіантами святкування та влаштувала фанатську зустріч у вишуканому готелі "Ермітаж" у Монте-Карло. Вартість цього номера дивує – від 24 000 грн. на добу, повідомляє 24Show.

Наталія Холоденко / фото: скріншот Facebook
Наталія Холоденко / фото: скріншот Facebook

Майстер-клас Наталії Холоденко / фото: скріншот Ks-builder
Майстер-клас Наталії Холоденко / фото: скріншот Ks-builder

Готель став місцем майстер-класу від Наталії, де учасники змогли зустрітися з нею наживо, поринути у світ психології та подарувати свій гаманець незвичайному відпочинку. Весь майстер клас Наталія оцінила у 600 євро, давши обіцянку, що охочих чекає купу корисних "інсайтів" та веселощів.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Зміст майстер-класу залишається таємницею, але назва його відома – "7 кілометрів до себе".

Несподіваним поворотом подій став той факт, що запис із заходу, що включає виконання українських пісень Наталією, був виставлений на продаж за 1390 гривень.

Майстер-клас Наталії Холоденко / фото: скріншот
Майстер-клас Наталії Холоденко / фото: скріншот

Так чи інакше, українці тепер можуть придбати цей курс за 1390 гривень та стати володарями 80 хвилин відпочинку із психологінею. Ну а українці можуть лише гадати, чи коштували ці корисні інсайти тих 600 євро, які психологіня попросила за свій захід.

Вам буде цікаво дізнатися, блогер Світлана із шоу "Супермама" хоче виховати сина війною, Дмитро Карпачов намагається зупинити: "Не час вимагати"

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Мільярди крадуть": психолог Холоденко розповіла, як депутати "жирують" за кордоном, купуючи сережки за $200 тисяч