Виявляється, що партнер відомого українського футболіста Олександра Зінченка з лондонського "Арсеналу" Габріель Жезус потрапив у дуже неприємну ситуацію. І все через захоплення грою Counter-Strike 2. Жезус отримав бан і втратив 38 тисяч доларів (приблизно 1,4 мл грн), після чого публічно попросив розробників розібратися з цим питанням.

Форвард Арсеналу та збірної Бразилії Габріель Жезус, схоже, втратив свій аккаунт у Counter-Strike 2. Про це стало відомо завдяки публікації гравця у мережі X.

Олександр Зінченко та Жезуз, фото: Instagram
Олександр Зінченко та Жезуз, фото: Instagram

Серед фанатів цієї геймерської дисципліни такі відомі гравці як Неймар, Каземіро, Лукас Пакета та Олександр Зінченко, котрий минулого року навіть дебютував на професійній кіберспортивній сцені за власний колектив Passion UA.

Публікація "CS Money", скріншот: Х
Публікація "CS Money", скріншот: Х

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Виявилося, що і одноклубник та друг Зіни Габі Жезус також палкий фанат Counter-Strike 2 і нещодавно отримав VAC бан у грі. Прохання розібратися з цією "несправедливою" ситуацією геймер опублікував у власному профілі X, звернувшись до розробників з Valve.

Публікація Габріеля Жезуса, скріншот: Х
Публікація Габріеля Жезуса, скріншот: Х

Цікаво, що на момент отримання бана на акаунті футболіста було скінів на суму близько 38 тисяч доларів (приблизно 1,4 млн. грн.).

Звичайно, це не те, щоб критична сума для основного гравця топ-клубу англійської Прем'єр-ліги, але ситуація все ще неприємна. Хоча отримання VAC бана зазвичай не скасовують, є підозра, що Valve можуть піти на поступки для такого популярного шанувальника гри.

Нагадаємо, походи в туалет стануть приємнішими: Electronic Arts випустила Plants vs Zombies 3, фанати чекали довгих 5 років.

Раніше повідомлялося, що творець "Fallout" і "Fallout 2" назвав топ-5 RPG за останні 30 років: чому люди досі в це грають.

Також, у світі Counter-Strike 2 ейфорія: рідкісний автомат за 38 млн грн може виявитися навіть у школяра.