Чоловік популярної української блогерки Тані Пренткович прикриваючись волонтерством відпочиває разом із нею на Мальдівах. Їх "спалили" українці, які проводили відпустку на дорогому курорті.

Зазначається, що Таня Пренткович і блогерка Аліна Френдій поїхали разом зі своїми дітьми відпочивати на Мальдіви.

В той же період часу, хлопець Пренткович Андрій Гонковський розповідає підписникам про те, шо вирушає у Польшу на благодійний захід, як волонтер.

Хлопець Тані Пренткович. Фото скріншот Instagram
Хлопець Тані Пренткович. Фото скріншот Instagram

У соцмережах впевнені, що всі сторіз Андрія записані наперед, а сам він спокійно собі засмагає із Танею та дітьми на Мальдівах.

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит
Показати ще

На фото опублікованих у соцмережах, видно як у одному із закладів поряд із Танею дійсно стоїть чоловік, схожий на Гонковського.

Хлопець Тані Пренткович. Фото скріншот Instagram
Хлопець Тані Пренткович. Фото скріншот Instagram

"Є досить цікава інформація про Таню Пренткович. Вона з дітьми та з Аліною Френдій поїхала на Мальдіви. Все 6 ок. Але з ними був помічений і її хлопець, який виїхав як волонтер на благодійний захід до Польщі. Ми маємо надати розголосу, адже такі вчинки будуть викликати підозри і до справжніх людей, які працюють на благо нашої країни. У час війни це великий злочин прикриватись допомогою для фронта, щоб вигріти свою сраку!" — пишуть у соцмережах.

Самі блогери поки не хочуть коментувати цю ситуацію.

Нагадаємо, що блогерка Таня Пренткович розповіла Нікітюку про "війну" старшого сина з новонародженим Адамом.

Раніше ми повідомляли, що блогерка із Тернополя Таня Пренткович дала цінну пораду українським жінкам: "Втікайте з кухонь!".

Також, блогерка Таня Пренткович розповіла про жах пологів в Україні, але закликала дівчат не боятися: "За дівчинкою знову туди"