У квітні минулого року на поточному заході Max компанія Warner Bros. Discovery струсила шанувальників Гаррі Поттера анонсом нового серіалу, який обіцяє заново занурити нас у світ чаклунства, про який мріяла вся шанувальникська армія Дж.К. Роулінг.

Цей проект стане нічим іншим, як точною адаптацією всіх семи книг про хлопчика-чарівника. Про дату виходу та творців інформацією поділився Deadline.

Серіал "Гаррі Поттер" / фото: скріншот Youtube
Серіал "Гаррі Поттер" / фото: скріншот Youtube

Що на нас чекає у новому серіалі?

Кейсі Блойс, голова та генеральний директор HBO & Max Content, запевнив, що серіал глибоко зануриться у кожну зі знакових книг, створюючи атмосферу, яку шанувальники цінували усі ці роки.

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Обіцянка "точної адаптації" гарантує, що на глядачів чекає зустріч із довгоочікуваними персонажами та захоплюючим сюжетом.

Хто ним займатиметься?

Команда, відповідальна за новий проект, є унікальним поєднанням британських та американських талантів з великим досвідом роботи в жанрах фентезі та наукової фантастики.

Марта Хіллієр, Кетлін Джордан, Том Моран і Майкл Лесслі — ці імена стоять за такими успішними серіалами та книгами, як "Останнє королівство", "Голодні ігри", "Година Диявола" та інші.

Серіал "Гаррі Поттер" / фото: скріншот Youtube
Серіал "Гаррі Поттер" / фото: скріншот Youtube

Коли зустрінемося з Гаррі Поттером?

Очікується, що чарівні пригоди Гаррі Поттера повернуться на екрани у 2025/26 році. Warner Bros. Discovery робить ставку на повернення Гаррі Поттера якнайшвидше, щоб шанувальники знову поринули у чарівний світ.

Також наш портал інформував про хлопчика, який прийшов помирати: геймери склали список найскладніших хрестарів з ігор про Гаррі Поттера

Раніше Знай.ua писав, "Один дома" по-українськи: хто з наших зірок міг би зіграти Кевіна Маккалістера, його родину та грабіжників

Вам буде цікаво дізнатися, після успіху "Hogwarts Legacy" геймерам пообіцяли повноцінну гру про квідич: проходять тести