Катерина Репяхова, дружина популярного виконавця Віктора Павліка, часто викладає будь-які публікації на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Вона висловила припущення про можливу провокацію з метою посварити подружжя. Хоча, можливо, дані у листуванні, яке вона опублікувала, є правдивими.

Катя Репяхова, кадр з інтерв'ю
Катя Репяхова, кадр з інтерв'ю

Приводом стало дивне повідомлення від профілю дівчини на ім'я Ірина в Telegram. Нібито співак направив їй запит до соцмережі та почав активно писати, видаючи себе за холостяка.

"Я додала його в друзі, тому що думала, що він самотній і холостяк. Жодної ініціативи з мого боку до нього не було! Згодом я привела довідки. Чоловіки, які у відносинах і з минулим мене не цікавлять . А чому він у пошуках, то вже інше питання", - заявляє жінка.

Популярні новини зараз
Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Показати ще

Сама Репяхова підозрює, що хтось спеціально намагається внести розлад у їхні стосунки із чоловіком. Адже Павлік – відома постать шоу-бізнесу, тож приводів для заздрощів чи кидання тіні на репутацію вистачає. Тим більше, що у профілі, на аватарці стоїть сімейна фотографія.

Катерина Репяхова, скріншот: Telegram
Катерина Репяхова, скріншот: Telegram

Чи виявляться ці підозри виправданими, можна буде побачити надалі. А поки що Катерина залишається поряд зі своїм обранцем, незважаючи на можливі спроби посіяти недовіру в їхній родині.

Нагадаємо, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" зізналася, що з рогами: "Вже наставили?"

Як повідомляв "Знай.uа", Вова Дантес показав, як вчить слова із сином Кацуріна, поки він розважається з Дорофєєвою: "Кращий тато"

Знай.ua писав, син Дмитра Коляденко розповів про те, як тато став магом третього покоління: "Дивно, але ..."