Популярна українська артистка, ведуча проекту "Танці із зірками", тренер шоу "Голос країни" та учасниця "Євробачення" Тіна Кароль відзначає День народження - 25 січня співачці виповнилося 39 років.

На честь свята артистки ми підготували топ-10 фактів про золотоголосу франківчанку.

Тіна Кароль. Фото Instagram
Тіна Кароль. Фото Instagram

1. Справжнє ім'я Тіни Кароль – Тетяна Ліберман.

2. 2006 року співачка представляла Україну на міжнародному конкурсі "Євробачення".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги
Показати ще

3.До своєї перемоги на "Новій хвилі" Тіна Кароль двічі брала участь у "Караоці на Майдані", проте так жодного разу і не перемогла.

4. Була ведучою шоу " Майдан's" та тренером у вокальному проекті "Голос. Діти" та "Голос країни".

5. Своєму підопічному Антону Копитіну Кароль подарувала квартиру у Києві у фіналі "Голосу". Так артистка підтримала хлопця, який був змушений виїхати разом із родиною із рідного Донецька.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

6. Кароль був обличчям всесвітньо відомих брендів Garnier та Huawei.

7. У 2016 році до Дня Святого Миколая Тіна випустила дитячу книгу "Різдвяна історія", в якій було зібрано українські щедрівки, колядки та ноти до них.

8. Завдяки зірковому візажисту Наталії Стрільчук, червона помада стала фірмовим beauty-прийомом співачки. У вересні 2017 року Тіна вирішила закріпити успіх, запустила виробництво власної червоної помади.

9. У листопаді того ж 2017-го співачка випустила власну фотокнигу "Тіна Кароль. Одним кадром" у форматі coffee-table book. Сюди увійшли знімки французького фотографа Себрана Д'Аржента, зроблені на плівку в Парижі, а також роботи українських майстрів Соні Плакідюк та Антоніни Жарко.

10. Тіна Кароль – солістка Ансамблю пісні та танцю Збройних сил України.

Нагадаємо, що Тіна Кароль оголивши вишеньки показала улюблену позу: Дан Балан уже кусає лікті.

Раніше ми повідомляли, що 38-річна Тіна Кароль показала, що вона та ще кокетка оголила ноги в холод: "Наша гордість".