Дружину шоумена Тимура Мірошниченка захейтили за виховання та догляд за сином Марселем, якого пара взяла з притулку влітку 2023 року. Підписники вважають, що Інна приділяє увагу лише своїм рідним дітям, а на здоров'я всиновленого їй байдуже.

Дружина телеведучого опублікувала скріншоти таких коментарів на совїй сторінці в Instagram.

Інна опублікувала в історіях відео, на якому їх всиновлений з Тимуром син стоїть на вулиці так плаче. Малий був добре вдягнутий, і можливо йому було трохи жарко і жінка трохи розстібнула йому куртку.

Інна Мірошниченко. Фото Instagram
Інна Мірошниченко. Фото Instagram

Однак після цих кадрів на неї навалилася хвиля хейту та повчань, як треба виховувати та доглядати дитя.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Україні звинуватили Інну у тому, що їй байдуже на здоров'я дітей, дже вона їх "легко" вдягає а такоєж у тому, що з маленьою дитиною потрібно завжди ходити слідом та заспокоювати.

Інні навіть дорікнули про те, що до своїх дітей вона ставиться значно краще, ніж до усоновленого Марселю.

"Шарф маленькому можна б було одягнути, вітер страшенний. Жах"; "К*нчена мамаша. Навіщо знущатись з дитини, коли вона плаче? Обійняти потрібно, а не телефоном тицяти в обличчя. Інка-показушниця, ти бридка!";"Тільки біологічним куртки під горло застібнули, а тут напівголий нехай долю випробовує. Якщо б всі троє так бігали, то напевно, ніхто б уваги і не звернув", - писали багатодітній матері користувачі мережі.

Інна не прийняла всерйоз такі звинувачення та відповіла із сарказмом та "гострикною".

"Коли зайшла у запити на повідомлення, а там зліт авторитетних мам, без чиїх порад ще ніхто не вижив. Як добре, що вони є! Люблю, ціную, блокую. Я чекала, я знала, що настане день і з'явиться якась к*нчена, яка скаже, що "от біологічних так, а цього так", - закрила рота хейтерам дружина Тімура Мірошниченко

Хейт у сторону Інни Мірошниченко. Фото Instagram
Хейт у сторону Інни Мірошниченко. Фото Instagram

Хейт у сторону Інни Мірошниченко. Фото Instagram
Хейт у сторону Інни Мірошниченко. Фото Instagram

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, "Працюю на 5 роботах": Тимур Мірошніченко розповів про свій заробіток

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "50 тисяч євро за новонароджену дитину": ведучий Тимур Мірошниченко розповів як заробляють гроші на сиротах

Також, наш портал інформував, Віталій Козловський встиг забруднитись у лавах ЗСУ, вирушивши на передову: "Все по райдеру"