Відомий український телеведучий, який став відомим завдяки романтичному шоу "Холостяк", нещодавно зізнався українцям, що його в Одесі зупинили співробітники військкомату.

Про це він розповів на своїй сторінці у Instagram.

Український ведучий вирушив у відрядження до Одеси, де вранці на вокзалі до нього підійшли представники військкомату та запросили документи.

Григорій Решетнік, фото: Instagram
Григорій Решетнік, фото: Instagram

Ведчуй стверджує, що перехожі здивувалися тому, що повістки вручають не лише звичайним українцям, а й зіркам.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Звичайно поводили вони себе із ним виховано, і зустріли його без "бусіка".

"Дуже професійно, інтелігентно та правильно попросили подати документи. Потім довідалися:) але процес перевірки це не змінило. Переконуємося, що всі документи гаразд – хлопчики побажали гарного робочого дня", - розповідає Решетник.

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

Ведучий вважає, що ситуації виникають різні, однак при цьому потрібно ставитися із повагою до тих, хто виконує закон.

"Я дорослий хлопець, і розумію, що ситуації бувають різними... Я розповів свою історію. Однак вважаю, що ми з повагою повинні ставитися до закону і тих, хто відповідає за його дотримання. Бо це основа! І хотілося б, щоб не тільки прості українці жили за законами", - зазначив Решетник.

Нагадаємо, Григорій Решетник розлютив українців роботою на весіллі прокурора Ільницького : "Вам із собою тортика за 100 тисяч загорнули?"

Як повідомляв "Знай.ua", ексХолостяк Макс Михайлюк із дружиною розсекретили стать майбутньої дитини : "Ми тебе дуже чекаємо"

Знай.ua писав, "Холостяк" Добринін пояснив, чому не поїхав на фронт після ТРО Києва : "Мій брат..."