Відомий український астролог Дмитро Уранус визначився із астрологічним прогнозом для України на кінець січня. Фахівець з'ясував, що у ці дні можуть стати особливо небезпечними щодо обстрілів від окупантів. Однак, це далеко не все, що розповів Дмитро Уранус.

Астрологічний експерт назвав регіони, де зросте ймовірність ракетних ударів наприкінці січня.

Про це Дмитро Уранус написав у своєму Telgegram-каналі.

Карпати, скріншот: YouTube
Карпати, скріншот: YouTube

"Підвищена концентрація негативних впливів буде на території західної України (вся територія, починаючи з Хмельницької області та до кордону з Польщею), а також Харкова та Харківської області. По всій Україні є велика загроза для промислових підприємств та військових об'єктів", - сказав Уранус.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Астролог додав, що зараз відбувається точне поєднання Марса та Меркурія у Козерозі. Точний аспект 27 січня, аспект у максимальній силі з 26 по 29 січня включно. Аспект втратить чинність лише 1 лютого.

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest

"Крім того, що дані аспект, у воєнний час, загрожує сильними обстрілами, ударами ракет і дронів, він ще несе з собою небезпеку, що значно зростає, на дорозі, під час поїздок. Будьте дуже обережні на дорозі, за кермом. Зараз краще використовувати громадський, а не особистий транспорт.Якщо ви пішохід - переходячи дорогу, будьте вкрай уважні.Водникам раджу знизити швидкість у два рази.Цей аспект несе небезпеку саме через квапливість і високу швидкість.У "гонщиків" буде зривати дах, і вони будуть витворювати на дорозі будь-яку дичину, робити необачні маневри", - додав експерт.

Автомобільний дрифт, скріншот: YouTube
Автомобільний дрифт, скріншот: YouTube

У зазначений період, Меркурій у поєднанні з Марсом, у напруженому аспекті до місячних вузлів, змушують людей робити безвідповідальні вчинки, які зазнають важких кармічних наслідків, продовжив Уранус. Може збільшитися травматизм з виробництва. Люди наполегливо порушуватимуть техніку безпеки, влаштовуватимуть конфлікти на робочому місці тощо.

"Також цей аспект посилює активність кримінальних елементів, скандалістів, забіяків, грабіжників і злодіїв", - підсумував астролог.

Нагадаємо, їм усі проблеми під силу: 3 знаки Зодіаку, яких не зупинять жодних труднощів.

Раніше повідомлялося, "м'ясні" атаки та багато зради: астролог закликав українців бути обережними.

Також, китайський Новий рік не за горами: що обіцяє східний гороскоп на 2024 рік всім знакам.