Українців обнадіяли у справі про арешт рахунків: можна розблокувати гроші, але є один нюанс

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

В Україні змінилася сума, яка може бути на рахунку українців, на яких було накладено судовий арешт. Основною причиною арештів є заборгованість зі сплати комунальних послуг. Рішення вжиття таких жорстких заходів щодо громадян було вжито ще у травні минулого року. У зв'язку з тим, що подібна ситуація зачіпає не лише боржників, а й тих, кому мають бути прийнято відновити дію постанов про арешт коштів. Таким чином, в один день близько мільйона українських карток було заблоковано, залишивши українців у подиві та паніці.

Пенсіонерам обіцяють доплату: хто отримає надбавки

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Пенсіонери, які виховують дітей та не працюють, мають право на отримання грошової надбавки від держави. Така доплата призначається лише одному з батьків. Зазначається, що отримувати надбавку від держави може особа, яка має на утриманні дитини віком до 18 років, набуває права на призначення такого виду надбавки за умови, що вона є непрацюючим пенсіонером, тобто припинила роботу або не зареєстрована як фізична особа-підприємець.

Народний депутат від "Слуги Народу" Юзік обзавівся загадковим будинком в Іспанії

Скрін, відео YouTube юзік
Скрін, відео YouTube юзік

Нещодавно стало відомо, що у списку декларацій українських народних депутатів з'явився незвичайний запис – житло за кордоном у депутата від "Слуги Народу" Юрія Корявченкова, якого українці знають під псевдонімом "Юзік". У своїй декларації він повідомив, що його сім'ї надано право користування квартирою в Іспанії, і це сталося в період повномасштабної війни. Відповідно до даних, зазначених у декларації, право на використання квартири в Іспанії отримали дружина нардепа Тетяна, а також їх дочки Маріанна та Маргарита та син Андрій.

Розширення повноважень ТЦК та мобілізація чоловіків з ІІІ групою інвалідності: омбудсмен розповів до чого готуватися

Співробітники ТЦК. Фото: facebook.com/lvivobltck
Співробітники ТЦК. Фото: facebook.com/lvivobltck

Омбудсмен Дмитро Лубінець розповів, які зміни можуть очікувати українців в законопроєкті про мобілізацію та як він до них поставиться. Лубінець наголосив, що якщо в документі залишаться пункти про розширення прав територіальних центрів комплектування, то він буде проти його прийняття. Про це він розповів в ефірі марафону новин. За словами омбудсмена, працівники ТЦК це військові підрозділи, які не можуть обмежувати права людини. В іншому випадку це є прямим порушенням Конституції України, про яке Лубінець розповідав раніше.

Божевільна з рф Катя Лель розповіла про зустріч з НЛО і зізналася, що вони допомогли їй у творчості

Катя Лель, кадр з інтерв'ю
Катя Лель, кадр з інтерв'ю

Катя Лель, знаменита з хіту початку 2000-х "Мусі-пусі", розповіла журналістам вкрай дивну історію. За словами співачки, 32 роки тому її викрали інопланетяни. Артистка стверджує, що була на кораблі прибульців, спілкувалася з ними та знає, як вони виглядають. За потреби, Лель навіть може намалювати фоторобот гуманоїдів, через що за нею ганялися імениті уфологи. Лель також зізналася, що саме завдяки інопланетянам почала писати музику та пісні. Але "найвищі сили" не відпускають співачку і це стало видно нещодавно знову. Катя Лель переживає нову хвилю популярності. Все через хіт "Мій мармеладний", який став вірусним у Мережі. Співачка вважає, що така популярність у пісні з'явилася недарма.