Михайло Поплавський запустив серію лайфхаків, де роздає поради українцям. Якось вирішив розповісти, як чинити, якщо хочеш володіти собою та ситуацією.

Народний артист України, ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський у своєму Instagram вирішив поділитися мудрістю та почати українців долати складнощі.

Лайфхак другий - розраховувати на себе. Навчіться справлятися із труднощами самостійно. Поважайте себе! Розраховуйте на свої сили, знання та досвід. - зазначив ректор.

Студенти не шкодують для улюбленого ректора коментарів, під постом Михайла Поплавського зібралося чимало тих, хто його підтримує. Можна лише здогадуватись, чому молоді дівчата та хлопці коментують посаду ректора Поплавського, але залишимо уяву збоку.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Ось, які перли видали під постом "шанувальниці" ректора:

"Це істина! Ніхто так не допоможе тобі як ти сам! Правильно! Ось на нашу!", "Добре, коли поради дає людина, яка знає, про що говорить, а самостійності Вам не позичати", "Не варто від когось чекати взагалі нічого. Ви потрібні тільки собі, це точно! , – пишуть під постом Поплавського шанувальники.

Нагадаємо, що на байку із сексі-студенткою: 73-річний "юний орел" Поплавський "навалив кринжі" у новому кліпі.

Раніше ми повідомляли, що Михайло Поплавський після заяв про звільнення з КНУКіМ струсив пил із синього піджачка: "Ми повинні...".