Віщун Влад Росс попереджає про потенційну небезпеку, яка загрожує Україні найближчими тижнями. Згідно з його астрологічними передбаченнями, ворожі сили Росії можуть запланувати наступ, використовуючи війська Білорусі.

Рос підкреслює, що необхідна підтримка з боку партнерів, щоб запобігти можливому вторгненню до столиці.

Захисники України почали контрнаступ. Фотo: Youtube
Захисники України почали контрнаступ. Фотo: Youtube

Він передбачає продовження обстрілів і посилення напруженості у певні періоди, особливо між 8 та 12 лютого, а також 16 та 20 лютого .

Зони ризику включають такі міста, як Київ, Львів, Харків, Дніпро, Херсон, Хмельницький і Миколаїв. Астролог попереджає про можливі ракетні та дронові атаки з боку загарбників.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

"Напад на Київ росія планує вчинити влітку. Це відбуватиметься за допомогою Білорусі. Якщо нам не дадуть зброю, то в Києві ходитимуть окупанти. Але я впевнений, що ми отримаємо допомогу та позначимося", — бачить він.

Пригожин, скріншот
Пригожин, скріншот

Незважаючи на майбутні виклики, Влад Росс заспокоює, стверджуючи, що повномасштабний наступ найближчим часом не передбачається. Проте рашисти можуть прагнути просуватися у бік української столиці.

Може "воскреснути" Євген Пригожин. Також незабаром зміниться влада в РФ, буде новий прем'єр-міністр. Небезпека чекає і на Ольгу Скабеєву, Володимира Соловйова та інших. Їх можуть відстрілити", — говорить Росс

Астролог висловлює впевненість у тому, що війна в Україні не завершиться 2024 року. 2025 року може настати момент перемоги, включаючи можливе повернення окупованого Криму.

Нагадаємо, "Україна матиме...": карпатський мольфар здивував пророцтвом про загибель путіна

Раніше ми писали про те, що китайський Новий рік не за горами: що обіцяє східний гороскоп на 2024 рік всім знакам

Крім того, стало відомо, їм усі проблеми під силу: 3 знаки Зодіаку, яких не зупинять жодних труднощів