В Анкарі, суд зобов'язав чоловіка виплатити компенсацію в розмірі 500 тисяч турецьких лір своїй дружині. Про те, за що обранець змушений віддати чималу суму, розповіли в виданні Sabah.

За даними видання, така компенсація дістанеться жінці за те, що її коханий виявився не дуже охайним. Жителька турецької столиці подала на розлучення ще рік тому.

Курс долара. Фото: Youtube
Курс долара. Фото: Youtube

В своєму позові вона розповіла, чому вирішила подати до суду.

За словами жінки, її колишній чистив зуби лише 1-2 рази на тиждень, рідко змінює одяг та не приділяє уваги особистій гігієні.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Спільні знайомі та друзі пари розповіли, що при зустрічі чоловік мав неприємний запах. Тому знаходитися з ним в одному приміщенні було просто нестерпно.

Ця нестандартна історія набула широкого розголосу в місцевих ЗМІ та стала одною з найобговорюваніших серед жителів країни.

Неприємний запах від взуття, фото з вільних джерел
Неприємний запах від взуття, фото з вільних джерел

Частина коментаторів підтримали жінку та запевнили, що такі вимоги цілком нормальні. Інші ж відзначили, що дружина вимагає занадто багато.

Після тривалого розгляду справи, турецький суд повністю підтримав жінку та задовольнив позов не тільки в компенсації, а й в розлученні. Тепер її колишній чоловік має виплатити їй грошову суму в сумі 16,5 тисяч доларів.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, давня мумія "розповіла" дослідникам про чудеса медицини: такого не очікував побачити ніхто

Раніше портал Знай інформував, ковід та "зомбі-віруси" із Сибіру більше не страшні? Вчені зробили унікальне відкриття

Також наш портал повідомляв, лікар схудла на 20 кілограм, відмовившись від модних дієт: як це сталося