Оглядач всього, що відбувається в українському шоу-бізнесі, Богдан Беспалов нещодавно заявив про розлучення найпопулярнішого подружжя Насті Каменських та Потапа . Але самі зірки цю інформацію наразі не підтверджують.

Хоча, наприклад, Потап написав велику публікацію з вибаченням перед дружиною. Беспалов продовжує копати подробиці їхнього особистого життя. За його даними, Каменських вже живе в Іспанії з новим чоловіком, який щедро фінансує її музичну кар'єру. Тим часом Потап "десь далеко".

Настя Каменських, скріншот: YouTube
Настя Каменських, скріншот: YouTube

"Настя Каменських з новим чоловіком живе в Іспанії, у неї все гаразд. Все, що Анастасія могла вичавити з Потапа, вона видавила. І тепер вона нарешті насолоджується життям", - заявляє Беспалов.

Вона виступатиме під українським прапором, періодично приїжджатиме на Батьківщину, за його словами, зніматиме контент і прикриватиметься патріотизмом. А по суті вона вже є "іспанською" співачкою, яка видавила з Потапа гроші та кинула.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Настя Каменських та Потап, фото: Instagram
Настя Каменських та Потап, фото: Instagram

Звичайно, слід ставитись до цих сенсаційних тверджень зі здоровим скепсисом. Адже ні Настя, ні Потап поки що не підтверджують ані розлучення, ані переїзду до Іспанії. Але Беспалов, очевидно, має свої джерела і продовжує "тримати руку на пульсі" їхнього особистого життя та кар'єри.

Нагадаємо, блогер запідозрив, що Потап хоче повернутися на російську сцену: "Виходили з клубу..."

Як повідомляв "Знай.uа", "я себе насилувала...": Настя Каменських втомилася мовчати про "важкі" проблеми

Знай.uа писав, "і принца знайшла, і доїш діда": блогер звинуватив Настю Каменських у невірності Потапу