Карпатська мольфарка Марія Цвилінів 88 років озвучила новий прогноз щодо завершення війни, і вона впевнена, що Україна обов'язково переможе. Однак, доки вона триває, гинуть люди і загрожує можливий голод. За її словами, Україна переможе у війні вже цього року. Це буде кінець весни-початок літа.

Про це журналістці Оксані Радіонової розповіла 88-річна мольфарка Марія Цвилінів, яка мешкає в Карпатах, сюжет доступний для просомтра у YouTube.

За її словами, Росії не вдасться виграти цю війну, а на Україну, хоч і буде складно, однак у результаті чекає добро і процвітання за підтримки країн Заходу.

Марія Цвилінів, скріншот: YouTube
Марія Цвилінів, скріншот: YouTube

"Лихого такого нічого не бачу над Україною, та ні добра, бо народ гине, діти гинуть. Біда... Коли закінчиться війна? Має десь травень-червень закінчитися. Буде послаблення. Путін не виграє. Україна виграє, але поки не закінчиться війна, такого благополуччя не повернеш. А скінчиться війна - все добре буде, держави допоможуть, що Україна мала процвітати. Я не Бог, але так, як мені здається, що я розумію, буде добре в майбутньому", - припускає вона.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Мольфарка вважає, що Україні вдасться повернути окупований Росією кримський півострів. Також після завершення війни можливе повернення окупованої частини Донбасу.

Марія Цвилінів, скріншот: YouTube
Марія Цвилінів, скріншот: YouTube

"Так мені здається, що Крим мають повернути... Донецьк, Луганськ також повернуться, як війна закінчиться. Росія не забере", - зазначає вона.

Крім того, Україні може загрожувати голод, можуть дуже подорожчати продукти.

"Падає, що буде голод на Україні небагато. Буде все дуже дорого: зерно, картопля... все буде дорого. Трохи схилятиметься до голоду. Але війна закінчиться і на Україну чекає добро", - підкреслила Марія Цвилінів.

Нагадаємо, "Буде краще...": ведичні астрологи назвали головні події для України у лютому 2024 року.

Раніше повідомлялося, чим окупанти замінять масовані обстріли: астролог закликала українців приберегти готівку та запастися сім-картами.

Також, наступ із півночі, воскресіння Пригожина та повернення Криму: астролог передбачив майбутнє для України.