Одного разу у В'єтнамі відбулося неординарне одруження. Наречена була старша від нареченого аж на 35 років. Традиційно там чоловіки старші за своїх дружин.

Фото з фотосесії не розкривають секрет цієї пари. Ле Тхі Тху Сан там 61 рік. А її чоловікові незадовго до цього виповнилося 26 років.

Пара, фото з Інстаграм

Подібна різниця у віці їх ніяк не бентежить. Ці люди пройшли дуже довгий шлях. Перед одруженням вони вирішили ретельно попрацювати над своєю зовнішністю і стати ідеалом один для одного. Ле Тхі перед своїм весіллям провела безліч процедур.

Пара, фото з Інстаграм

Популярні новини зараз
Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Жінка практично не виходила із кабінету косметолога. За допомогою низки спеціальних процедур та операцій їй вдалося розгладити зморшки та зробити шкіру м'якшою. Також Ле Тхі попрацювала і над зайвою вагою. Жорстка дієта та спорт допомогли їй схуднути.

Пара, фото з Інстаграм

Хлопець ліг на операційний стіл насамперед для того, щоб виправити форму носа. Потім він трохи змінив форму брів. Ці дружини люблять шокувати публіку. Весільна фотосесія була призначена спеціально для користувачів Інтернету. Після отримання знімків подружжя виклало їх у Мережу та розповіло свою історію кохання. Насправді реакція користувачів інтернету була вкрай неоднозначна.

Пара, фото з Інстаграм

Багато хто побажав цим людям щастя та любові у шлюбі. Проте знайшлися й ті, хто виступив проти такого союзу. Людей найбільше шокувала така велика різниця у віці.

Нагадаємо, що побачив потойбічне життя 96 разів: пенсіонер встановив унікальний рекорд - бачить райську галявину досі.

Раніше ми повідомляли, що чоловік миттєво помер після того, як кохана сказала "так" на весіллі.