Відома українська співачка, учасник "Жіночого кварталу" Марта Адамчук регулярно виходить на зв'язок із шанувальниками у соцмережах та радує їх новими кадрами.

Якось Марта на сторінці соціальної мережі Іnstagram розмістила відео свого виконання пісні про маму, і торкнулася голосом своїх справжніх шанувальників, які одразу відгукнулися у коментарях.

Марта Адамчук, фото: Знай.ua
Марта Адамчук, фото: Знай.ua

Дуже радісно чути, що ця пісня так сильно вам подобається. Щодо незважаючи на те, що більшість не розуміє мови. Мабуть, це все тому, що #AYiddisheMomme написана про одну з найвищих цінностей - мамине кохання. - написала співачка.

Марта розповіла, що в одній із версій перекладу в пісні говориться, що для мами найцінніші прикраси – це посмішки її дітей.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Марта Адамчук. Фото: Instagram
Марта Адамчук. Фото: Instagram

"Березня, ти-скарб!", "Неймовірно! Люблю ваш вокал, це просто космос!", "Березня, ви неймовірна жінка", "Боже мій так чудово співають тільки ромалі і наша українська маленька чарівна принцеса Marta adamchuk браво біс слава Ісусу христу", "Хай красиво!", "Дуже класні слова", - написали шанувальники в коментарях до пісні, яку оприлюднила співачка.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що Марта Адамчук із "Голос країни" зізналася у чому немає її заслуги і здивувала українців: "До серця, за душу".

Раніше ми повідомляли, що Віра Кекелія показала свої муки через путін, але не забула нафарбуватися: "Про красу не треба...".