Відома українська спортсменка, чемпіонка зі стрибків у довжину Марина Бех-Романчук із Хмельниччини часто радує око своєю підтягнутою фігурою.

Шикарні підтягнуті форми змушують кусати губи від заздрощів дівчатам і шаленіти від захоплення хлопцям.

Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram
Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram

Сталеві булочки сідниць і кубики преса, що надихають дівчину дедалі частіше показувати своє прокачане тіло, подобаються не лише Марині, а й шанувальникам. Цього разу Марина вирішила зробити кадр із демонстрацією своїх ідеальних форм на сторінці соціальної мережі Instagram.

Марина весь минулий рік виступала, підтримуючи нашу країну, здобуваючи медалі на міжнародних змаганнях. Тепер дівчина продовжує тренування та показує, для чого вона це робить. Ідеальними формами захоплюються усі, хто бачить.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram
Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram

Марина Бех знялася у кліпі відомого українського гурту "Антитіла", дівчина постійно виставляє чудові фото, від яких важко відірватися. У колонці коментарів шанувальники із захопленням прокоментували кадр спортсменки.

"Прямо кажучи "соромно за те, наскільки це добре", "Жінка мрія", "Ноги - це досконалість", "Йди на конкурс", "Богиня", "Які гарні м'язи", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що Марина Бех-Романчук показала свої сталеві булочки - чоловіки не витримали: "Найстрашніші жінки".

Раніше ми повідомляли, що чемпіонка Марина Бех стала зовсім дорослою в міні та без білизни: гарно до непристойності.

Також стало відомо, що Марина Бех-Романчук поманила напівголими ніжками перед тим, як виїхати: "Зайві слова".