Відома співачка Алла Пугачова порадувала шанувальників кадрами відео, на якому відривається із подружкою та Галкіним.

Алла Пугачова не виступає сама, а ось на концертах чоловік присутній, і іноді "відривається на повну". Примадонна любить радувати фанатів новими фото, відео або подробицями зі свого особистого життя в Instagram.

Алла Пугачова, кадр із виступу
Алла Пугачова, кадр із виступу

Цього разу Пугачова розмістила відео, на якому заспівала з подружкою пісню "Ла-ла-ала-ла, Ла-ла-ла-ла, Перше кохання"

Під час співу Галкін, то з'являється у кадрі, то зникає, відгукнувшись на заклик ведучого: "Максим, Максим!".

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Алла Пугачова "відривається" у легкій сукні у квіточку, змінивши звичний образ жінки в чорному на більш яскраві та життєрадісні кольори одягу.

Шанувальники пораділи за співачку, а дехто пожартував, що в неї було так багато кохання, що навряд чи вона перша пам'ятає.

"Як же Алла ти можеш пам'ятати перше кохання, у тебе їх було багато?" !!!", "Бабуся в тебе багато багато б....... любов і..", "Боже це було так давно хоч я її пам'ятаю і зараз!!!", - написали у коментарях шанувальники.

Скриншот коментарів. Фото: Instagram
Скриншот коментарів. Фото: Instagram

Нагадаємо, що Галкін напідпитку зізнався, де ховають двійників путіна: "Є місце під Москвою, де вони всі разом".

Раніше ми повідомляли, що гонорар на $150 тисяч більше, ніж у 2020 році: Алла Пугачова повертається до шоу-бізнесу.

Також стало відомо, що Максим Галкін показав, як застукав Аллу Пугачову з іншим чоловіком: "Завдяки соцмережам знаєш, де дружина".