Відомий український хореограф, минулого зірка романтичного шоу "Холостяк" Макс Чмерковський, дружина якого влітку 2023 року народила другого сина, знову стане татком. Танцівниця Пета Маргатройд завагітніла втретє, лише через чотири місяці після народження другого сина.

Пара опублікували відео, на якому жінка повідомила про вагітність із відеозв'язку.

Про це стало відомо завдяки публікації Макса та Пета у мережі Instagram.

Сім'я Макса Чмерковського, фото: Instagram
Сім'я Макса Чмерковського, фото: Instagram

Вона поскаржилася на погане самопочуття, з'їла квашений огірок, поставила дві пляшечки для малюків і натякнула, що їм знадобиться більше житло. Коли Макс зрозумів, про що йдеться, не зміг стримати сліз.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

"У нас буде дитина! Так, ми знаємо, що у нас щойно народилася дитина! Це було дуже несподівано (через 4 місяці після пологів з Ріо), але ми дуже щасливі і готові незабаром стати сім'єю з п'яти осіб!", - написала Пета під відео.

Сім'я Макса Чмерковського, фото: Instagram
Сім'я Макса Чмерковського, фото: Instagram

Для них третя вагітність стала справжнім дивом. Адже пара давно мріяла про дітей, проходила лікування та пережила викидні та невдалі ЕКЗ.

"Після всього, через що ми пройшли з викиднями та ЕКО, ми дуже щасливі і знаємо, що нам дуже пощастило, коли це диво сталося з нами. Ми просто щасливі, що нарешті можемо повідомити вам хорошу новину", - поділилася Пета.

Нагадаємо, Макс Чмерковський та Пета Маргатройд одружилися у 2017 році. Подружжя виховує двох синів — 7-річного Шая та 7-місячного Ріо.

Нагадаємо, зрадниця Яна Соломко з "Холостяка" після пісень для військових Росії заговорила українською: "Ніяк кар'єра не виходить".

Раніше повідомлялося, що колишня Чмерковського Саша Шульгіна із шоу "Холостяк" боїться жити в країні: "Крадуть дітей із колясок".

Також, улюблениця українців з "Холостяка" Яна Соломко віддала перевагу "німитій росії": "Гроші важливіші за Батьківщину".