Чимало українців хочуть знати відповіді на дуже важливі актуальні питання, хтось слухає політичних оглядачів, а хтось довіряє улюбленим блогерам. Однак є ще карпатські мольфари.

Так, спадкова мольфарка Олена Стеценко зробила прогноз на дату завершення війни та можливого скасування військового стану в Україні.

За словами Олени Стеценко, країна повернеться до спокійного та мирного життя без ризику лише у 2026 році. Очікується, що тоді буде глобальна перемога та остаточна точка у війні.

Мольфарка Олена Стеценко. Фото: скриншот Youtube
Мольфарка Олена Стеценко. Фото: скриншот Youtube

"Для мене завершення російсько-української війни означає припинення військових дій на території України, виведення України на рубежі 1991 року. Це повернення Криму, повернення наших полонених, засудження керівництва Росії, зокрема Путіна, та всіх його прихильників та надання їм справедливого вироку. Також відшкодування коштів та майна, яке втратила Україна. Повернення наших незаконно вивезених до Росії дітей", - уточнила вона.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

2026-го процес завершиться, розставлять усі крапки над "і", досягнуть мирних переговорів та звільнять українські території, повернувши до мирного життя.

Бориспіль. Фото: Олексій Мочанов.
Бориспіль. Фото: Олексій Мочанов.
Бориспіль. Фото: Олексій Мочанов.

Мольфарка переконана, що Росія сама поверне Україні Крим. Водночас, нападів на Кримський міст з боку ЗСУ не буде, адже Україна не збирається його руйнувати. Росіяни можуть самі це зробити, аби звинуватити Україну. Ще вони побоюються, що українці з Криму мостом перейдуть до РФ.

Мольфарка Олена Стеценко. Фото: скриншот Youtube
Мольфарка Олена Стеценко. Фото: скриншот Youtube

Щодо воєнного стану, то його скасують до 2026 року і на той момент вже не відбуватимуться військові дії. Коли почнуть літати цивільні літаки, це питання вирішуватимуть до літа 2024 року.

"А восени я вже навіть бачила свій переліт до своєї подруги. Тобто літаки вже літатимуть уже восени 2024 року", – додала Олена Стеценко.

Нагадаємо, карпатська мольфарка передбачила Україні перемогу, але через голод: "Це все дуже дорого...".

Раніше повідомлялося, "Весна розквітне надіями": у пророцтві карпатського старця знайшли дату фіналу війни.

Також, злетів або загубився хрестик: мольфар розповів, як не викликати лиха.