Всі ми чудово пам'ятаємо, що таке тату переклади. Раніше вони були у жувальних гумках, невеликі за розміром та в обмеженому тиражі. А сьогодні китайські продукти дозволяють навіть візуально збільшити зростання на кілька дюймів. Проте чи всі залишаються задоволеними результатом.

Такого висновку дійшла блогер з Колумбії Лаура Медьяр, випробувавши новинку. Як пройшов її експеримент.

Деталями дівчина поділилася у мережі TikTok.

Новий тренд із "тату для росту" в TikTok
Новий тренд із "тату для росту" в TikTok

Новий тренд збільшення зростання за допомогою тимчасового татуювання пупка прийшов із Китаю. Щоб здаватися вищим, жінки приклеюють фейковий пупок вище сьогодення.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Новий тренд із "тату для росту" в TikTok
Новий тренд із "тату для росту" в TikTok

Татуювання створює ілюзію, ніби людина вища, ніж є насправді. Цей спосіб випробувала у собі блогер Лаура Медьяр. Її ролик набрав 4,8 мільйонів переглядів.

@lauramejiar

No se si funciona que dicen uatedes ? #maquillaje #hacks #viral #trending #foryou #parati

♬ original sound - Laura Mejia

"Це найдивніша річ, яку я коли-небудь бачила у своєму житті. Це схоже на татуювання, які кріпили водою, тому наклеїмо... Як страшно, це схоже на пупок", – сказала дівчина, розпаковуючи продукт.

Новий тренд із "тату для росту" в TikTok
Новий тренд із "тату для росту" в TikTok

Передплатників не вразив ефект після нанесення татуювання перекладу. Один із користувачів написав, що штучний пупок на тілі Медьяр виглядає коротшим і не схожий на справжній. Інший коментатор зазначив, що вона навпаки візуально почала здаватися нижче.

У той же час у Китаї тренд із фейковим пупком критикують через пропаганду західних стандартів краси, де довгі ноги, а тому й високе зростання – критерії привабливості для жінок.

Нагадаємо, найтатуйованіша мама вирішила замалювати обличчя "густим як цемент" макіяжем: у дітей стався шок.

Раніше повідомлялося, як діагноз та камінг-аут змінили життя MELOVIN: "Давайте без образ...".

Також, дівчина набила тату з гарним словом арабською - але переклад змушує "плакати".