Популярна українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська зізналася, хто допомагає українським зіркам ставати популярними та про них говорили.

Оля Цибульская розповіла, Що західних зірок, особливо королівську сім'ю Британії, часто "криє" від популярності, за ними "полюють" папараці і вишукують колись зловити в кадр знамениту родину.

Оля Цибульська, фото Знай.ua
Оля Цибульська, фото Знай.ua

Але, на думку Олі Цибульської, українські зірки нічим не гірші, а також воліли б за ними хтось "полювати" з фотооб'єктивом.

Їм доводиться самим створювати скандали про себе. Випадки, коли українська зірка тікає від фотокамер – це хибні та підставні історії. Створення підставних "скандалів" відбувалося найбільше на початку 2000-х років, зазначила Цибульська.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Особливо на початку 2000-х, якщо ви бачили, як когось помітили знову з чоловіком, хто снідає з якимсь олігархом у кафе, це все робилося власними руками, і PR -Серби артистів просто розсилали. у ЗМІ ці знімки та новини, – зізналася Оля Цибульська.

Оля Цибульська. Фото: Instagram
Оля Цибульська. Фото: Instagram

Також Цибульська зазначила, що якби не війна, то ніколи б не показала свого чоловіка Сергія:

Якби не війна, ви б і не побачили, за ким я одружена. Отак... Тільки нікому не кажіть! — прошепотіла артистка.

Нагадаємо, чоловік у Цибульській - колишній депутат Сергій Грисюк, він непублічна людина, і артистці довелося вмовляти його, щоб показати публіці.

Чоловік Олі Цибульської, скріншот з відео
Чоловік Олі Цибульської, скріншот з відео

Нагадаємо, що Оля Цибульська зізналася, що у її еротичних снах немає чоловіка: "Третій день, лежу серед галушок".

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська розповіла, що стала жертвою злочинців: "Я досі знайомлюся з усіма".