Відома українська телеведуча Катерина Осадча, яка разом із чоловіком Юрієм Горбуновим виховує двох синів, зазвичай досить стримана у публічних проявах та рідко демонструє відверті знімки .

Проте цього разу вона зуміла всіх здивувати. У Instagram вона поділилася сміливим фото у ванній, де позує абсолютно без нічого, прикриваючи груди рукою.

Катерина Осадча. Фото Instagram
Катерина Осадча. Фото Instagram

Як пояснила Катя, знімок зроблено після тривалих подорожей із синами, які включали довгий переліт. Після подібних подорожей вона вважає позитивним той факт, що у неї не з'явилося сивого волосся. Телеведуча поділилася, що дорога справді була виснажливою.

"Намазала на обличчя і волосся все, що було в шафі. Є якийсь супер-експрес-метод для відновлення? У мене тільки сон поки що", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

У цей момент вона стоїть навпроти дзеркала у ванній кімнаті. На тілі немає одягу, лише знизу видно фрагмент білизни. Знімок розмитий, тому деталей не видно, але груди Осадчі прикривають однією рукою.

Катерина та Юрій на початку лютого відсвяткували 7-у річницю весілля. Вони побралися за два тижні до народження старшого сина. За роки подружнього життя пара завжди підтримувала один одного як у кар'єрі, так і у вихованні дітей.

Нагадаємо, Катя Осадча знову зіткнулася з темним періодом, і Юра Горбунов не врятує: "Не пропустити чогось ще гіршого..."

Як повідомляв "Знай.uа", "дуля з маком": пенсіонер Павло Зібров відверто розповів про розмір

Знай.ua писав, чи не вистачило на заставу для корупціонера? Педан знайшов хороший підробіток - займе місце Дантеса