Ім'я Оксани Марченко - відомої української телеведучої та дружини екс нардепа Віктора Медведчука, якого підозрюють в держзраді спливло в новому сезоні "Паломниці". Там жінка розповідає про "дивовижні справи", що сталися з нею та її чоловіком.

Окрім цього Марченко зустрілася з путіністами, які активно підтримують дії країни агресорки. Про це розповіли журналісти "Телебачення Торонто".

Оксана Марченко в "Паломниці". Фото: скрін Ютуб
Оксана Марченко в "Паломниці". Фото: скрін Ютуб

В дисклеймері до кожного випуску, Марченко розповідає про одне з "див" свого життя. Не оминула й теми як обміняли її чоловіка на 215 військовослужбовців України.

Ще у вересні вона пішла на богослужіння, де під час проповіді почула, що Богородиця запрошує на святкування свого дня народження. Саме в той вечір вона дізналася про обмін.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Віктор Медведчук та Оксана Марченко. Фото: скрін youtube
Віктор Медведчук та Оксана Марченко. Фото: скрін youtube

Наступним "перлом" в розповіді телеведучої стала тема самолікування. Вона розповіла, як через гірчичники в неї виник опік 4 ступені в зоні декольте. Але на допомогу їй прийшов грецький святитель Спиридон, який "врятував" від страшних рубців.

Це ще далеко не кінець всіх оповідей та дій зрадниці. В своєму сюжеті вона зняла кадри з російським співаком Миколою Басковим, який є затятим путіністом. Там вони обговорили "важливу" тему:

""Ми маємо дивитися навколо себе і всередину себе. Але вперед ми маємо дивитися з надією" прокоментували вони

Оксана Марченко, скріншот
Оксана Марченко, скріншот

До списку зіркових гостей Марченко додала й відданого прихильника російського режиму - сербського актора Мілоша Биковича, якого вже відсторонили від участі в серіалі НВО. Відбулося це після звернення МЗС України.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, уся нерухомість Марченко та Медведчука досі знаходиться у їх власності

Раніше портал Знай інформував, Євген Сморигін з "Дизель шоу" зізнався, що зрадниця Марченка його кума: "Ближче немає"

Також наш портал повідомляв, Кива був лише "квіточками": відомий астролог розповів про те, кого ліквідують у 2024 році