Зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін несподівано зізнався, що Оксана Марченко — українська телеведуча та зрадниця, яка втекла до РФ — хрестила його дочку.

В інтерв'ю він повідомив, що це сталося ще багато років тому. До повномасштабної війни і до того, як вона остаточно прийняла бік ворога.

Євген Сморигін, фото Знай.uа
Євген Сморигін, фото Знай.uа

Знайомство відбулося, коли він був автором сценаріїв на одному телеканалі, де жінка була ведучою. Тоді він і запропонував їй стати кумою, бо вважав її дуже віруючою людиною.

"Багато хто спілкувався на тему релігії, вона дійсно віруюча людина. Коли у мене народилася дочка Ліза, подумав, що ближчою у плані віри у мене немає людини", - заявив Євген.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Їхнє спілкування припинилося буквально відразу ж від 24 лютого 2022 року. У них немає жодних зв'язків. Йому було дуже боляче в цей момент через розрив відносин з людиною, яку роками вважав своєю кумою. Однак зараз усе у минулому. Він розчарований у Марченка.

Євген Сморигін, фото: Instagram
Євген Сморигін, фото: Instagram

Востаннє він виставляв публікацію в Instagram кілька днів тому, показавши подарунок, відданий йому на концерті у Полтаві. Там Євген показаний з двох сторін - справжньою та тією, коли він постає у вигляді бабусі.

Нагадаємо, Вікторія Булитко з "Дизель шоу" відшукала покійну Марину Поплавську: "Ти з нами і допомагаєш"

Як повідомляв "Знай.uа", актори "Дизель Шоу" втекли до путіна:Дмитро Танкович пояснив такий вчинок зрадників

Знай.ua писав, Вікторія Булитко з "Дизель шоу" побачила російського окупанта і вийшла курка: "Вірю у ЗСУ"